Naantalin K-Supermarket IsoKippari on uudistettu nimeä myöten

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.1.2023 Naantalin K-Supermarket IsoKipparissa, tunnettu aiemmin K-Supermarket Elleninä, on tehty mittavat uudistustyöt ja nyt päästään juhlimaan asiakkaiden kanssa työn valmistumista. Avajaisia juhlitaan torstaista 12.1. alkaen.

K-kauppiaina toimivat Satu ja Jussi Tainio, jotka luotsaavat myös Naantalin Luonnonmaalla sijaitsevaa K-Market PikkuKipparia. ”Remonttiavajaisia juhlitaan hyvien tarjouksien myötä. Herkkukauppa ja Halpa kauppa samassa paketissa”, lupaavat Tainiot.

K-Supermarket IsoKipparin uudistus näkyy asiakkaille heti sisääntulossa, nyt kauppaan käynti on helppokulkuista. Tuulikaapissa on nykyaikainen pullonpalautuspiste ja uusi pullonpalautusautomaatti. Otto-automaatti on siirretty kaupan sisälle. Kaupan käytävät ovat nykyään avaria, valikoimat ovat parantuneet uuden hyllyjärjestyksen myötä ja kassalinjasto on täysin uudistettu ja samalla kauppaan on saatu kaksi itsepalvelukassaa. ”Meillä on helppo asioida halutessaan nopeasti. Ostoskärryt ja ostoskorit on myös uusittu. Tammikuun aikana uudistamme vielä pakettipisteen niin sitten alkaa olla valmista”, kertovat Satu ja Jussi.

Hedelmä-, vihannes- ja leipäosasto on uudessa kuosissa. Paistopiste on suurempi kuin ennen. Ruokamaailma-palvelutiski on uudistettu annoksille ja pakatuille ruuille. Itsepalvelugrillistä saa aamusta iltaan mukaan lämmintä ruokaa ja kalatiski palvelee torstaista lauantaihin. Juomaosasto on vaihtanut paikkaa ja sijaitsee nykyään keskellä kauppaa. Heti mukaan otettavat juotavat ovat sisääntulossa helposti saatavilla ja kahvipisteestä saa kaupan kaikkina aukioloaikoina mukaan vastajauhettua kahvia mukaan.

Kaupan energiatehokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Muun muassa kaupan valaistus on led-tekniikkaa. Kylmälaitteet on uusittu ja osa kylmälaitteista ovat ovitetuissa tiskeissä ja pakastealtaat ovat kannelliset.

K-Supermarket IsoKipparissa on runsaasti lisäpalveluita. Postin ja Matkahuollon palvelupisteet ja automaati. Lisäksi vielä Budbeen pakettiautomaatti. Verkkokaupan palvelut on saatavilla joko noutona uudistetusta K-noutopisteestä kaupan etupihalta tai kotiinkuljetuksena tiettyinä päivinä. Noutoasiakkaille on varattu kolme parkkiruutua vaivatonta noutoa varten. IsoKippari on avoinna maanantaista lauantaihin klo 7.00 – 22.00 ja sunnuntaisin klo 9.00 – 22.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös