Mikko ja Jenni Kiviniemi K-Supermarket Kokkolan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.5.2023 Mikko ja Jenni Kiviniemi aloittavat kesäkuun alusta K-Supermarket Kokkolan kauppiaina. Kiviniemet tulevat Kristiinankaupungista, missä he ovat toimineet K-Supermarket Sellerin kauppiaina yli 11 vuotta.

Kokkolan K-Supermarketin kauppiaat Jaana ja Rami Appelgren siirtyvät reserviin. ”Lähes 20 vuotta kestänyt K-kauppiasura ja jo 10-vuotiaana alkaneet kaupan työt saavat nyt päättyä, ainakin toistaiseksi”, toteaa Rami Appelgren. ”Elämässä voisi olla aika kääntää sivua. Kiitämme kovasti lukuisista vuosista asiakkaitamme, loistavaa henkilökuntaa sekä yhteistyökumppaneita.”

Kiviniemet palaavat takaisin kotikaupunkiin

Kiviniemien kauppiasura on alkanut 2012 Kristiinankaupungin K-Supermarket Selleristä. ”Tuntuu hienolta, kun tarjottiin tällainen mahdollisuus siirtyä kotikaupunkiin kauppiaaksi. Olemme molemmat kotoisin Kokkolasta”, Mikko kertoo. ”Itse olen asunut 32 vuotta Kokkolassa ja vaimo 26 vuotta. Kauppa on hyvässä kunnossa ja asiakastyytyväisyys korkealla. Kiitos tästä kuuluu Rami ja Jaana Appelgreneille henkilökuntineen. Tästä on hyvä jatkaa.”

Kiviniemet aloittavat työt Kokkolassa tutustumalla perusteellisesti asiakkaisiin ja henkilökuntaan. ”Kaupan keihäänkärkinä ovat jo tällä hetkellä tuoreosastot kala, liha, hevi ja leipä. Näihin tulemme panostamaan jatkossakin yhdessä henkilökuntamme kanssa”, uudet kauppiaat lupaavat. ”Herkkukauppa ja halpa kauppa tulevat myös näkymään vahvasti K-Supermarket Kokkolassa, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan hintaisen ostoskorin.”

K-Supermarket Kokkolan verkkokaupan ja Postin palvelut pysyvät ennallaan.

Kaupan vastuullisuustyöt kuuluvat K-Supermarket Kokkolassa kaupan arkeen. ”Pyrimme kaikessa toiminnassamme vastuullisuuteen. Hävikin minimointi ja ruoka-apu ovat tästä hyviä esimerkkejä”, Mikko ja Jenni listaavat. ”Tulemme panostamaa henkilökunnan hyvinvointiin. Kun henkilökunta voi hyvin ja viihtyy työssään, välittyy se asiakkaalle varmasti loistavana palveluna.”

Vaikka uusi kauppa onkin mieleinen haaste niin Kiviniemet tunnustavat, että tuntuu haikealta jättää K-Supermarket Selleri. ”Kiitos kuluneista vuosista kuuluu asiakkaille sekä meidän ammattitaitoiselle henkilökunnallemme”, he lähettävät terveisensä. Kiviniemet jatkavat myös Sellerin kauppiaina siihen saakka, kunnes uusi kauppias on valittu.

Mikko Kiviniemen työura on alkanut 1996 juuri samassa kiinteistössä, jossa K-Supermarket Kokkola nyt sijaitsee. ”Silloin kiinteistössä toimi Kokkolan K-Citymarket. Ennen omaa kauppiasuraani työskentelin Turussa K-Citymarket Skanssissa kolme vuotta. Vaimo Jenni on koulutukseltaan tekstiili- ja vaatetusalan insinööri mutta on työskennellyt mukana kaupassa koko oman kauppiasurani”, Mikko kertoo.

Kiviniemien perheeseen kuuluvat lapset Roope 14 ja Venla 12 vuotta. ”Vapaa-aika menee pitkälti lasten harrastusten parissa. Roope pelaa jalkapalloa ja Venla harrastaa joukkuevoimistelua sekä ratsastaa. Jos aikaa jää niin pyrimme pelaamaan muutaman golfkierroksen sekä vähän veneilemään.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös