Mika ja Sanna Parviainen K-Market Männistön kauppiaiksi Kuopiossa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.11.2023 Mika ja Sanna Parviainen aloittavat vuoden vaihtuessa Kuopion K-Market Männistön kauppiaina.

”Olemme todella innoissamme tästä mahdollisuudesta siirtyä Männistön K-Marketin kauppiaiksi, kauppapaikkaan, joka on hyvin perinteinen Kuopiossa”, Mika ja Sanna vakuuttavat. ”Nykyinen kauppias Arja Smolander on tehnyt pitkän kauppiasuran Männistössä, kiitoksemme hänelle siitä.”

Nykyinen kauppias Arja Smolander kiittää henkilökuntaansa, asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneista vuosista sekä toivottaa onnea uusille kauppiaille.

K-Market Männistöstä alueen sydän

Mika ja Sanna aloittavat työt Männistössä tutustuen huolella kauppaan ja asiakkaisiin. ”Sitten alamme yhdessä henkilökunnan kanssa kehittämään kauppaa ja sen toimintoja”, he kertovat. ”Haluamme luoda kaupasta Männistön alueen sydämen, johon on asiakkaiden helppo tulla, ja josta löytyy monipuolinen valikoima sekä lämminhenkinen, osaava palvelu.”

”Panostamme tietenkin paikallisiin tuotteisiin mahdollisimman paljon ja tuoreosastot sekä paistopiste ovat myös tärkeässä roolissa kaupassamme. Tulemme varmasti tekemään erilaisia eräkampanjoita ja pyrimme muutenkin rakentamaan valikoimaa siten, että kaikille asiakkaille löytyisi sopivan hintaisia ja laatuisia tuotteita.”

K-Market Männistössä jatkavat verkkokaupan palvelut. ”Alueella on paljon ikäihmisiä, joten haluamme mahdollistaa ruokatoimitukset kotiinkuljetuksen avulla.”

”Avajaisia vietämme helmikuussa kakkukahvien kera”, lupaavat uudet kauppiaat.

Vastuullisuustyö kuuluu K-Market Männistön arkeen. ”Vastuullisuus on tärkeä arvo meille ja haluamme olla sitä jo ihan työnantajana. On todella tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä; teemme töitä tosissaan mutta ei liian vakavasti”, toteavat Mika ja Sanna.

”Panostamme kierrätykseen kaikkien jätteiden osalta sekä teemme yhteistyötä Kuopion ruoka-avun kanssa. Tärkeä asia on myös lasten ja nuorten hyvinvointi ja tätä haluamme olla tukemassa mahdollisuuksien mukaan.” 

Mika on aloittanut kaupan työt Kuopion Anttilassa ja jatkanut matkaa Päivärannan K-Citymarketiin. Kauppiasura alkoi 2013 K-Market Saariaitassa ja sieltä hän siirtyi avaamaan K-Market Sataman 2015 ja sen rinnalle tulivat vielä K-Market Makasiini ja Itkonniemi vuonna 2017. Sanna on aloittanut kaupan työhön tutustumisen TETtiläisena K-Market Muoniontorilla Muoniossa. Kuopioon hän tuli opiskelemaan graafista viestintää ja työskenteli samalla K-Market Kalakukossa. Hän teki töitä omassa ammatissaan muutaman vuoden mutta kaipuu kaupan alalle vei voiton ja hän hyppäsi puolisonsa kelkkaan K-Market Satamaan. ”Sillä tiellä olen edelleen, enkä pois vaihtaisi”, Sanna tuumaa.

Vapaa-aikana Mikan harrastuksiin kuuluvat monipuolinen liikunta, esim. padel, lenkkeily, hyvä ruoka ja penkkiurheilu. Sanna pelaa kesäisin golfia, lenkkeilee ja käy kuntosalilla. Perheeseen kuuluu myös 13-vuotias Siiri-tytär.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös