Mika ja Jaana Sarasta Oulun K-Citymarket Raksilan uudet kauppiaat

Mika ja Jaana Sara aloittavat Oulun K-Citymarket Raksilan kauppiaina 11. kesäkuuta. K-Citymarket Raksilan nykyinen kauppias Marja Hentilä lopettaa kauppiasuransa.

Kauppiaat Mika ja Jaana Sara tulevat K-Citymarket Raksilan kauppiaiksi toisesta Oulun keskustan kaupasta, K-Supermarket Pekurista,jonka kauppiaina he ovat toimineet kaupan avaamisesta lähtien, alkuvuodesta 2018. Sarat ovat tehneet koko K-kauppiasuransa Oulussa: kauppiasura alkoi vuonna 2014 K-Market Ruokavinkissä, jonka jälkeen he toimivat myös K-Supermarket Hovihallin kauppiaina. Kesäkuun 11. päivästä alkaen Sarat pyörittävät kahta kauppaa, sillä jatkossa he toimivat sekä K-Citymarket Raksilan että K-Supermarket Pekurin kauppiaina.

Lähdemme oikein hyvillä mielin luotsaamaan K-Citymarket Raksilaa, joka antaa uuden ammatillisen haasteen nykyisen K-Supermarket Pekurin rinnalle. Raksila on erittäin perinteikäs kauppapaikka, joka avattiin jo vuonna 1976. K-Citymarket Raksilalla on vahva kanta-asiakaskunta, ja siellä käy asiakkaita eri puolilta Oulua. Marja Hentilä on tehnyt pitkän ja upean uran Raksilassa yhdessä ammattitaitoisen ja palvelevan henkilökuntansa kanssa, ja tehty laadukas työ auttaa myös meitä jatkamaan työtä yhtä korkealla laadulla”, kauppias Mika Sara kertoo.

K-Citymarket Raksilan nykyinen kauppias Marja Hentilä lopettaa kauppiasuransa

”Kiitos kuluneista vuosista kuuluu asiakkaille, henkilökunnalle ja kaikille yhteistyökumppaneille. Nyt on hyvä hetki lopettaa kauppiasura: K-Citymarket Raksilassa ehti vierähtää kaikkiaan 18 vuotta ”, Marja Hentilä kiittää.

K-Citymarket Raksilan henkilökunta siirtyy kauppiasvaihdoksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Sarojen palvelukseen.

Aivan aluksi aiomme tutustua perusteellisesti kaupan asiakkaisiin, henkilökuntaan ja toimintaan. Tulemme kehittämään kauppaa määrätietoisesti yhdessä henkilökunnan kanssa, ja yksittäisistä asioista pyrimme panostamaan esimerkiksi mukaan otettavien take-away-tuotteiden valikoimaan. Olemme saaneet hyvää kokemusta keskustakaupasta K-Supermarket Pekurissa. Rakensimme Pekurin uutena kauppana, vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Siitä tuli erittäin toimiva ydinkeskustan kauppa, ja aiomme hyödyntää samoja oppeja myös Raksilassa”, Sarat sanovat.

Sarojen mielestä kaupassa tärkeintä on erinomainen asiakaspalvelu, ja he haluavatkin rakentaa kaupan valikoimaa ja siellä tarjottavia palveluja asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi.

Olemme aina arvottaneet asiakaspalvelun kaupan tärkeimmäksi asiaksi: meille on ollut aina erittäin tärkeää kehittää kaupan palvelukokonaisuutta ja valikoimia yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta ne vastaavat juuri heidän tarpeisiinsa. Aiomme jatkaa samalla linjalla myös Raksilan K-Citymarketissa. Suuri rooli on myös henkilökunnalla: heidän ammattitaitonsa korostuu molemmissa kaupoissamme, niin Pekurin K-Supermarketissa kuin Raksilan K-Citymarketissa”, Sarat kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös