Mertsi Raitanen Rauman Intersportin kauppiaaksi

Mertsi Raitanen on aloittanut Rauman Intersportin kauppiaana 20. maaliskuuta. Samassa yhteydessä Rauman Intersportin entiset kauppiaat Teemu ja Maaria Holma siirtyivät kauppiaiksi Turun Hansan Intersportiin. Kuluvalla viikolla Rauman Intersportissa tehdään muutostöitä, mutta kauppa aukeaa jälleen maanantaina 27.3.

Rauman Intersportin uudella kauppiaalla  Mertsi Raitasella on takana pitkä Intersport-ura, vaikka kauppiasura on vasta alussa: hän on työskennellyt Intersport-ketjussa kaikkiaan 14 vuoden ajan.

”Olen toiminut Intersport-ketjussa kaikkiaan 14 vuoden ajan ja työskennellyt useammassa Turun alueen Intersportissa, viimeisimpänä Hansan Intersportin myymäläpäällikkönä 5,5 vuoden ajan. Lähden kauppiaaksi erittäin innostunein mielin: kauppiasuralle lähtö on suuri askel ja se korkein mahdollinen askel urheilukauppaurallani. Pitkä kokemukseni urheilukaupasta auttaa kauppiaan päivittäisessä työssä merkittävästi, sillä päivittäinen käytännön tekeminen pysyykin pitkälti samana: tämän lisäksi käyn innolla kauppiaalle kuuluvien taustatöiden ja kehittämisen kimppuun”, Intersport Rauman uusi kauppias Mertsi Raitanen sanoo.

Rauman Intersportin kauppiaina kohta neljän vuoden ajan toimineet Teemu ja Maaria Holma siirtyivät maaliskuun alussa kauppiaiksi Hansan Intersportiin. Intersport Rauman henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Raitasen palvelukseen.

”Haluamme kiittää kuluneista vuosista niin asiakkaita, henkilökuntaa kuin kaikkia yhteistyökumppaneita ja tavarantoimittajia. Rauman Intersport jää erittäin hyvin käsiin ja haluammekin toivottaa Mertsille kaikkea hyvää jatkoon”, Holmat kiittävät.

Kuluvalla viikolla Rauman Intersportissa tehdään muutostöitä, mutta kauppa aukeaa jälleen maanantaina 27.3. Rauman Intersportin kauppiaana Raitanen aikoo keskittyä erityisesti juoksuun ja ulkoiluun liittyviin tuotteisiin.

”Ensimmäisenä aion tutustua kaupan henkilökuntaan ja asiakkaisiin, jotta pystyn kauppiaana palvelemaan heidän tarpeitaan mahdollisimman hyvin. Juoksu ja ulkoilu ovat tärkeitä lajeja, joihin liittyvää tarjontaa haluan kehittää: erityisesti haluaisin rakentaa Raumalle erinomaisen juoksukenkävalikoiman. Rauman Intersportissa on tehty Holmien johdolla hienoa työtä, ja ajatus on jatkaa samoilla vahvuusalueilla niitä edelleen kehittäen. Itse kaupassa tulee tapahtumaan pieniä muutoksia esimerkiksi tuotteiden järjestyksen suhteen, mutta ei mitään dramaattista: asiointi tulee jatkossa olemaan entistäkin vaivattomampaa”, Raitanen kertoo.

Rauman uuden urheilukauppiaan oma lajitausta on jääkiekossa.

”Jääkiekko on ollut päälajini: pelasin koko nuoruuteni ja jatkoin vielä aikuisiällä. Edelleenkin harrastan ja pelailen pari kertaa viikossa. Muilta osin lenkkeilen ja pelaan esimerkiksi sulkapalloa. Kauppiasuran aloittamisen myötä tulen asumaan pääsääntöisesti Raumalla, joten myös Rauman urheilupaikat tulevat varmasti jatkossa tutuiksi”, Raitanen kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös