Markus Tuomi K-Market Lukonmäen ja Annalan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.10.2023 Markus Tuomi aloittaa marraskuun alussa Tampereella K-Market Lukonmäen ja K-Market Annalan kauppiaana. Markus on entuudestaan K-Market Kalkun kauppias ja hän jatkaa siellä edelleen.

”Innoissani otan taas seuraavan askeleen kauppiasurallani ja olen iloinen, että pääsen kauppiaaksi juuri näihin kauppoihin”, Markus kertoo. ”Jere Hakanpää henkilökuntineen on tehnyt hienoa työtä ja odotan innolla, että pääsen jatkamaan ja kehittämään molempia kauppoja.”

”Tulemme toteuttamaan herkkukauppa ja halpa kauppa-ideaa konkreettisesti. Meiltä löytyy K Menu-tuotteita, ketjujen yhteiset tarjoukset sekä herkkupuolelta kaikenlaista ruokasesonkien mukaan”, lupaa Markus.

Markus on aloittanut kauppiaana 2008 ja välissä hän kävi tekemässä muita töitä esihenkilö- ja johtotehtävissä Contact Center-ympäristössä Espanjassa ja Suomessa. ”Kauppiasuralle palasin 2023 helmikuussa.”

Markuksen perheeseen kuuluvat 17-vuotias poika ja 15-vuotias tytär. ”Pojan voi nähdä kaupalla aina välillä tekemässä töitä.” Vapaa-ajalla Markus käy kuntosalilla, pelaa padelia ja pyrkii lukemaan mahdollisimman paljon.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös