Maria Honkonen Tuusulan K-Market Lahelan ja Sahankulman kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.1.2023 Maria Honkonen aloittaa kauppiasuransa Tuusulassa kahden K-Marketin voimin. K-Market Lahelan avaimet hän saa 18.2. ja K-Market Sahankulman 22.2.2023.

Maria kertoo, että Tuusula on hänelle tuttu entuudestaan, koska hän on asunut lähiseudulla. ”Käytyäni kaupoilla valtasi minut todella kotoisa tunne ja se on vain vahvistunut asian edetessä. Sari Karinkanta on tehnyt upeaa työtä ja se näkyy sekä kaupoissa, että henkilökunnassa. On hienoa päästä jatkamaan näihin jalanjälkiin ja tuomaan omiakin kehitysideoita kauppoihin.”

Ylivoimainen asiakaspalvelu on keskiössä

”Kaupat eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Lahelan vahvuus on ehdottomasti kyläkauppamaisuus ja Sahankulmassa korostuu selkeys ja nopean asioinnin merkitys”, vertailee Maria kauppojaan. ”Lahelan K-Marketiin asiakas voi tulla omana itsenään ja häntä kuunnellaan ja tarpeet huomioidaan. Valikoimista löytyy tarpeet niin arkeen kuin juhlaan. Sahankulmasta napataan nopeasti mukaan lounas, välipala tai kahvi. Sahankulma yllättää kuitenkin asiakkaansa laajalla valikoimallaan.”

Marialle on tärkeää rakentaa valikoimaa ja palveluita niin, että kokonaisuus on toimiva ja asiakkaita palveleva. ”Ylivoimainen asiakaspalvelu on tietenkin keskiössä”, Maria toteaa. Uusi kauppias pitää huolen siitä, että molempien kauppojen valikoimista löytyy sekä arkikorin edullisia tuotteita, että premium tuotteita, mikä mahdollistaa sen, että kaupat voivat olla yhtä aikaa herkkukauppa ja halpa kauppa. K-Market Lahelassa on K-Nouto-palvelu ja Sahankulmassa Woltin palvelut.

Vastuullisuus on molemmissa kaupoissa osana jokapäiväistä tekemistä. ”Tehokas kierrätys, optimoitu energiankulutus, valikoiman hallinta ja ruokahävikin lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen", listaa Maria. ”Lähituottajien tuotteita tulee jatkossakin löytymään kaupan valikoimista.  Tulen myös tekemään tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa opiskelijoiden työllistämiseksi sekä työharjoittelupaikkojen tarjoamiseksi.”  

Marialla on työuraa takana 24 vuotta. Hänen työuransa on painottunut asiakaspalveluun, rahankäsittelyyn sekä esimiestyöhön ja johtamiseen. Koulutukseltaan Maria on tradenomi, yo-lähihoitaja ja hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on suorittanut K-Citymarket Isossa Omenassa. Kaupan työssä hän on ollut K-Citymarket Eastonissa ja K-Rauta Oulunkylässä molemmissa henkilöstö- ja esimiestehtävissä. 

Marian perheeseen kuuluu puoliso, joka jatkaa työtään omassa yrityksessään ja pieni maltankoira Keksi. Vapaa- aikaa perhe viettää ulkoillen ja mökkeillen. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös