Mari ja Tero Pekkanen kahden K-Marketin kauppiaiksi Jämsänkoskelle ja Jämsän Kaipolaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.4.2023 Mari ja Tero Pekkanen palaavat kauppiasuralle ja aloittavat kesäkuun alusta kauppiaina K-Market Viljassa Jämsänkoskella ja K-Market Kaipolassa Jämsässä.

Nykyinen kauppias Mika Lindeqvist jatkaa uusiin haasteisiin ja kiittää lämpimästi asiakkaita ja henkilökuntaa kuluneista vuosista.

”On todella ihana päästä jatkamaan kauppiasuraa kesän kynnyksellä (1.6.). Olemme toimineet aiemmin kauppiasyrittäjinä Karstulan K-Market Mansikassa (2007-2018) ja Suolahden K-Supermarket Suosikissa (2018-2019). Jouduimme jättämään kauppiasuran Teron äkillisen vakavan sairaskohtauksen vuoksi”, Mari kertoo.

”Meille on aina ollut tärkeää hyvä asiakaspalvelu ja olemme toteuttaneet asiakastoiveita laidasta laitaan. Haluamme kehittää kauppoja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja luoda viihtyisän ja selkeän ympäristön asiakkaillemme. Haluamme myös, että kaupoistamme löytyy kaikille sopiva ostoskori. Otamme valikoimiin laajasti K-Menu tuotteita ja Pirkka-tuotteita. K-Market Viljassa jatkavat verkkokaupan palvelut ja kotiinkuljetus”, Pekkaset avaavat suunnitelmiaan.

”Pyrimme vastuullisuuteen ja meidän sydäntä lähellä ovatkin erityisesti kotimaiset tuotteet ja luomutuotteet.  Minimoimme ruokahävikin määrää kaikin mahdollisin tavoin. Meille on aina ollut tärkeää, että henkilökunta voi hyvin ja viihtyy työyhteisössä”, Mari ja Tero listaavat kauppojensa vastuullisuustoimia.

Mari ottaa K-Marketeista kauppiasvastuun ja Tero on mukana kaupan työssä oman jaksamisensa mukaan. ”On hienoa, että voimme jatkaa kauppiaina.” Mari on työskennellyt vuoden ajan Muuramen K-Market Kinkomaalla ja samalla hän on opiskellut johtamista ja jatkaa opintojaan vielä kauppiastyön ohessa. Teron koko työura on kaupan alalta.

”Meillä on kolme tytärtä Martta 11v, Hilma 9v ja Alma 7v. Tytöt ovat innokkaita harrastamaan, joten vapaa-aika kuluu tyttöjen harrastusten parissa. Käymme mielellään koko perheen kanssa retkeilemässä luonnossa ja myös maastopyöräily on sydäntä lähellä. Tero on aina ollut innokas laittamaan ruokaa ja tämä harrastus on jatkunut myös sairastumisen jälkeen. Omassa keittiössä loihdittiin pahimpaan korona-aikaan myös oma hapanjuuri ja omaan hapanjuureen tehty pizza on koko perheen suuri suosikki”, kertovat Pekkaset vapaa-ajan vietostaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös