Lilli Nurmiranta K-Supermarket Jakomäestä on K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.10.2023 Helsingissä K-Supermarket Jakomäessä työskentelevä Lilli (Laura) Nurmiranta on K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finalisti.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 3 311 kpl.

Finaalipaikka on jo voitto itsessään

Lilli kertoo olevansa finaalipaikasta äärettömän iloinen, ja että finaalipaikka on hänelle jo voitto itsessään. Hän on työskennellyt nykyisessä työpaikassaan vuodesta 2015 lukuun ottamatta yhtä välivuotta, jolloin hän työskenteli Espanjassa.

Työ on hänelle opettanut asiakaspalvelutaidot. ”Haluan kohdella muita samoin, kuin itseäänkin haluaisin kohdeltavan”, Lilli sanoo. ”Tykkään myös työyhteisöstäni, täällä on paljon huipputyyppejä ja huumoria riittää.”

Lilli asuu avopuolisonsa kanssa ja hänen lähipiiriinsä kuuluvat myös äiti, isä ja neljä veljeä. ”Olen kyllä oppinut painimaan”, hän vitsailee.

Lilli on kaupan sydän

Lilli saa paljon kiitosta asiakkailtaan, hän on kaupan sydän, joka osaa piristää asiakkaiden ja työkavereiden päivää. Eräs asiakas käy kaupassa Lillin vuoksi, vaikka on muuttanut jo pois alueelta. ”On ilo asioida kaupassa, kun näkee, että Lilli on työvuorossa!”, eräässä palautteessa todetaan. Toinen palaute kiittää sitä, että hän kohtaa jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti ja on aina valmis auttamaan.

Työkaverit hehkuttavat, että hän on osaava työntekijä ja ihana työkaveri.

Vuoden kaupan työntekijä 

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Hän osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. 

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 4.11.2023 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös