Lauri Kimpimäki aloittaa kauppiasuransa Pyhtään K-Market Siltiksessä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.11.2023 Lauri Kimpimäki aloittaa kauppiasuransa 15.1.2024 Pyhtään K-Market Siltiksessä.

”Tuntuu jännittävältä ja upealta aloittaa kauppiasura Siltiksessä, mika on mainio kauppapaikka ja edelliset kauppiaat Minna ja Sanna ovat tehneet siellä hienoa työtä”, Lauri kertoo. ”Kiva jatkaa heidän saappaiden täyttämistä.”   

Keskiössä asiakas ja henkilökunta

”Siltiksessä asiakas ja henkilökunta ovat liikeidean keskiössä”, avaa Lauri liikeideaansa. ”Huippuhenkilökunta takaa sen, että kauppa on vetää asiakkaita. Tätä edellisten kauppiaiden jättämää perintöä on suuri kunnia päästä jatkamaan. Lisäksi omat vahvuudet ovat tuorepuolella, johon tulen keskittymään myös Siltiksessä. Näillä tekijöillä erottaudumme paikallisista kilpailijoista.”
 

”Pidämme yllä laajoja valikoimia eri hintaluokan tuotteita K-Menusta Pirkka Parhaisiin. Paikalliset tuotteet ja lähiruoka ovat varmasti paras tapa toteuttaa vastuullisuutta Siltiksessä, joten lähileipureiden possot ja lihikset löytävät jatkossakin tiensä kaupan hyllylle”, lupaa uusi kauppias. ”Juomme kakkukahvit uuden kauppiaan merkeissä ja luvassa on silloin myös hyviä tarjouksia.”

Laurilla on kaupan työstä kokemusta nuorempana ja hän on työskennellyt yhdeksän vuotta rakennusalalla Rototec Oy:ssä eri tehtävissä. Kauppiasharjoittelun hän on tehnyt K-Supermarket Niipperissä, K-Market Raviolissa ja K-Market Maarinsolmussa. ”Kiitokset omille kasvattajakauppiailleni Karille, Nikolle ja Juusolle. Erityiskiitos kaikille työkavereille harjoitteluni aikana, jotka ovat opettaneet minut kaupan tavoille”, lähettää Lauri terveisensä.

Laurin perheeseen kuuluvat puoliso Veera, jota tullaan näkemään myös kaupan työssä Laurin rinnalla, sekä tytär Vilja. ”Harrastan paljon urheilua, ruoanlaittoa ja kesäisin lisäksi purjehdusta”, Lauri kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös