Kuopion K-Citymarket Päivärannassa alkavat laajat uudistustyöt

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.9.2023 K-Citymarket Päivärannassa alkavat laajat uudistustyö kaupan 15-vuotis juhlavuoden kunniaksi. K-kauppiaana on toiminut alusta asti Pasi Toppari.

”K-Citymarket Päivärannan uudistus parantaa merkittävästi Pohjois-Kuopion kaupan palveluita”, sanoo Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtaja Jere Penttilä. ”Keskon ja K-kauppiaan investointi tähän hankkeeseen on lähes 10 miljoonaa euroa.”

Täysin uudistuva K-Citymarket palvelee koko remontin normaalisti

”Innokkaana ja täynnä tarmoa”, kuvailee kauppias Pasi Toppari tuntemuksiaan. ”On hienoa päästä rakentamaan Päivärannan K-Citymarketin uudistusta yhdessä alueemme asiakkaiden ja sitoutuneen henkilökunnan kanssa. Palvelemme entistä paremmin ensi syksynä”, lupaa kauppias-Pasi
 

Kalusteet ja myymälämiljöö uudistetaan täysin ja sisäisin tilaratkaisuin saatava lisätila antaa mahdollisuuden rakentaa kauppa uusimpien energiaystävällisten ratkaisuiden pohjalta miellyttävämmäksi ja väljemmäksi asioida.

Uudistettu K-Citymarket Päiväranta tulee olemaan energiatehokas ja moderni loistavan palvelun ja laajojen valikoimien ruokakauppa alueen asiakkaille ja runsaalle matkailijoiden joukolle. Kaupan elintarvikkeen pinta-ala kasvaa reippaasti ja on n. 4 200 m2 ja kauppaan palkataan kymmenkunta uutta, iloista, innokasta ja reipasta kaupan ammattilaista. Käyttötavaran pinta-ala on n. 4 000m2.

”On hienoa, että tässä haasteellisessa ajassa pääsemme tarjoamaan uusien palveluidemme kautta myös uusia työpaikkoja”, kertoo kauppias Pasi Toppari. 

K-Citymarket Päiväranta on avauksestaan vuonna 2008 lähtien palvellut asiakkaitaan paikkakunnan parhailla valikoimilla. ”Avauksessa ruokapuolen valikoima oli 14 500 tuotetta, tänä päivänä elintarvikkeen valikoima kattaa yli 27 000 myytyä ruokatuotetta, kertoo kauppias-Pasi. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman käyttötavaroita arjen tarpeisiin. ”Myös käyttötavaraosasto uudistuu täydellisesti”, lupaa käyttötavarasta vastaava tavaratalonjohtaja Minna Parviainen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös