Kouvolan K-Market Woikantori uudistetaan lattiasta kattoon

KESKO ALUETIEDOTE 21.7.2023 Kouvolan Voikkaalla K-Market Woikantorilla alkavat uudistustyöt ja remontti, jossa vain ulkoseinät jäävät ennalleen. K-kauppiaana toimii Mari Paalanen-Taskinen.

K-Market Woikantori on avattu 28.9.1983 ja vaikka kauppaan on vuosien saatossa tehty pieniä parannuksia ja myymäläkalusteita on uusittu, niin itse rakennuksen talotekniikka ja kylmälaitos on tullut tiensä päähän. Nyt koko kaupasta tehdään kerralla nykyaikainen ja energiatehokas. Remontissa uusitaan kaikki kaupan seinien sisäpuolella aina kylmälaitoksesta sähköihin ja myymäläkalusteisiin. Myymälätilaa saadaan hieman lisää varaston puolelta. 

Hyvää kannattaa odottaa

Kauppias-Mari kertoo, että kauppa suljetaan elokuussa ja uudistetun kaupan avajaisia vietetään marras-joulukuun vaihteessa. ”Hyvää kannattaa hetki odottaa”, Mari vakuuttaa. ”Vaikka kaikki on kaupassa tulee olemaan uutta, niin haluamme säilyttää maalaiskaupan tunnelman ja ystävällisen palveluhengen.” 

”Meillä on tässä kova rupeama ensin kaupan tyhjentämisessä ja myöhemmin syksyllä täyttämisessä, mutta minulla on täällä aivan timanttinen tiimi ammattitaitoisia työntekijöitä, joiden kanssa haluamme tehdä Woikantorista parhaan oman kylän kaupan!”, Mari hehkuttaa. 

Asiakkaiden kovasti arvostaman palvelutiskin palvelut säilyvät ja parantuvat. Kahvipiste ja lisäpalvelut kuten Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut sekä Postin lokerikko jatkavat remontin jälkeenkin.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös