Kolmas Onnisen myymälä Tampereelle keväällä 2024 – Valmistuessaan myymälä on yksi Onnisen suurimmista

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Tampereen seudulla, kun Tampereen Sarankulmaan rakennetaan uusi Onninen Mega Express -myymälä, joka avautuu vuoden 2024 keväällä. Myymälä on ketjun kolmas Tampereella.

Uusi myymälä vastaa Tampereen seudun kasvavaan rakentamisen ja remontoimisen tuotteiden kysyntään. Onninen Mega Express -suurmyymälään tulee tilaa 6 500 neliömetriä ja myymälä on valmistuessaan yksi Onnisen suurimmista myymälöistä.

Onninen palvelee Tampereella jatkossa kolmessa myymälässä: Sarankulmassa, Kalkussa ja Nekalassa.

Suunta kohti laajempia paikallisia valikoimia

Onnisen strategiana on vahvistaa läsnäoloaan ja myymälävalikoimaansa paikallisesti, jotta asiakas saa tarvitsemansa tuotteet luotettavasti ja nopeasti. Entistä suurempiin myymälöihin mahtuu isompi valikoima, joka on välittömästi asiakkaan saatavilla.

”Asiakkaidemme työaika on kallista, joten me haluamme olla lähellä työmaita ja asiakkaita, ja sillä tavoin minimoida ajankäytön tavaran hankkimiseen. Me toimimme oikeastaan asiakkaan varastona. Kun asiakkaat voivat luottaa siihen, että Onniselta löytyy oikea tuote nopeasti ja helposti, asiakkaan ei enää tarvitse varastoida suurta määrää tuotteita itse”, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi kertoo.

Koko myymälän valikoima on tilattavissa myös verkkokaupasta ja noudettavissa valmiiksi kerättynä myymälästä kahden tunnin kuluessa. Uuteen myymälään on lisäksi suunnitteilla ympärivuorokautinen asiointimahdollisuus Onnisen mobiilisovelluksella.

Vihreä siirtymä kasvattaa valikoimaa

Tampereen kolmas myymälä vastaa myös nopeasti kasvavaan vihreään siirtymään liittyvien tuotteiden kysyntään. Uuteen myymälään tulee kattava valikoima ekologisesti kestävään rakentamiseen liittyviä tuotteita.

Rakentamisen vihreä siirtymä luo jatkuvasti kasvavaa kysyntää ekologisesti kestäville tuotteille ja ratkaisuille. Myymälävalikoima laajenee esimerkiksi päästöttömän energian mahdollistavissa aurinkoenergiaan liittyvissä tuotteissa, tuulivoimatuotteissa, infraratkaisuissa sekä sähköautojen lataukseen liittyvissä tuotteissa”, Tuomi kertoo.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös