Keravan K-Market Kalevantorin kauppiaiksi Kimmo Konttinen ja Annukka Sillanpää

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.6.2023 Kimmo Konttinen ja Annukka Sillanpää aloittavat 5.7. Keravan K-Market Kalevantorin kauppiaina. Samalla alkaa myös heidän kauppiasuransa.

Perinteitä kunnioittaen ja kauppaa kehittäen

Tuntuu todella hienolta päästä aloittamaan kauppiasura perinteisessä kauppapaikassa Keravan Kalevassa. Kauppaa on tehty kyseisellä kauppapaikalla jo vuodesta 1982 ja K-Marketilla on alueella vahvat perinteet”, uudet kauppiaat iloitsevat.  ”Me tulemme antamaan oman panoksemme tämän perinteen jatkumiselle ja kehittämään kaupan toimintaa alueen asiakkaat ja henkilökunta huomioiden. Kauppa on hyvin hoidettu ja siitä on hyvä lähteä rakentamaan meidän näköistämme kalevalaisten omaa kyläkauppaa.”

”Haluamme kiittää nykyisiä Kalevantorin kauppiaita Lauria ja Marjoa hyvästä yhteistyöstä kauppiasvaihdoksen aikana ja toivotamme heille onnea uuteen kauppapaikkaan!”, Kimmo ja Annukka toivottavat.

Kimmo ja Annukka avaavat suunnitelmiaan K-Market Kalevantorin suhteen: ”Panostamme tuoretuotteiden valikoimaan ja laatuun. Kehitämme muuta kaupan valikoimaa alueen asiakkaita kuunnellen. Toivommekin aktiivista lähestymistä asiakkailta, jotta saamme luotua kaupasta kalevalaisten näköisen kaupan, missä asiakaspalvelu on ainutlaatuista ja kaikki tarvittava löytyy saman katon alta.”

”Tuomme myös edullisia vaihtoehtoja paremmin saataville ja esille, koska asiakkaat ovat nykyään hyvin hintatietoisia”, he lupaavat. ”Kehitämme myös oheispalveluita, jotta asioiminen K-Market Kalevantorilla olisi vaivattomampaa.”

Energiatehokasta toimintaa ympäristöasiat huomioiden

Vastuullisuustyö kuuluu K-Market Kalevantorin perustekemiseen. ”Toimintamme lähtökohtana on toimia mahdollisimman energiatehokkaasti ja ympäristöasiat huomioiden”, Kimmo ja Annukka kertovat. ”Kaupassa syntyvä hävikki pyritään minimoimaan ja yhteistyötä ruuan lahjoittamisessa jatketaan.”

”Tulemme kehittämään yhteistyötä paikallisten yritysten ja yhteisön kanssa. Haluamme myös tarjota paikallisille nuorille mahdollisuuden erilaisiin työharjoitteluihin.”

Kimmo on työskennellyt noin 25 vuotta kaupan alan tehtävissä S-ryhmässä. Hänellä on ollut tulosvastuullisia esimiestehtäviä 20 vuoden ajalta vastaten liiketoiminnasta, tuloksesta ja henkilöstöstä. Hän on ahkerasti kouluttautunut työn ohella kaupan alalle ja suorittanut kaupan alan esimiehen erikoisammattitutkinnon, johtamisen erikoisammattitutkinnon ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. Kalevantorille hän tulee K-Supermarket Honkatorista, missä on tehnyt kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppiasharjoittelun. Annukka on myös kaupan alan ammattilainen, hän on työskennellyt noin 20 vuotta käyttötavarapuolella sekä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Annukan työkokemus on kertynyt S-ryhmästä ja Intersport-ketjusta.

Kimmo lähettää kiitoksensa ja terveisensä kasvattajakauppiailleen Antti ja Leena Toloselle sekä K-Supermarket Honkatorin työkavereille tuesta ja opeista hänen matkallaan kauppiaaksi.

Kimmon ja Annukan perheeseen kuuluu neljä lasta, joista enää yksi asuu kotona. ”Lapset tulevat näkymään kaupan arjessa omalla panoksellaan.” Kimmo harrastaa kalastusta ja toimii ralleissa kartanlukijana. Yhdessä he harrastavat pyöräilyä ja ulkoilemista.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös