Kemin Neste K Lapintuulen kauppiaiksi Susanna ja Jyrki Ruokanen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.2.2023 Susanna ja Jyrki Ruokanen aloittavat kauppiasuransa Kemin Neste K Lapintuulessa 1.4.2023.

”Lähdemme innolla ensimmäiseen kauppapaikkaamme Neste K Lapintuuleen. Lapintuulella on pitkä ja vakiintunut asema Kemissä 4-tien varrella”, Susanna kertoo. ”Kasvattajakauppiaani Virpi ja Harri Pitkänen ovat kehittäneet asemaa eteenpäin ja haluamme jatkaa samalla tiellä.”

Susanna ja Jyrki haluavat osaavan henkilökuntansa kanssa ylittää asiakkaiden odotukset ja tehdä heidän matkastaan paremman. ”Haluamme houkutella lähialueella työskentelevät ja asuvat helppoon ruokailuun ja kauppa-asiointiin asemallamme. Tarjoamme kehutun aamiaisen ja herkullisen ravitsevan lounaan. Suunnitelmissa on kehittää myös yöruokailua.”

Vastuullisuustyötä tehdään Neste K Lapintuulessa hyvällä hävikinhallinnalla ja vastuullisella kierrätyksellä. ”Henkilökunnan hyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeää. Työpaikalla vietetään kolmannes vuorokaudesta, joten on tärkeää että työssä viihtyy ja on sitoutunut”, sanovat uudet kauppiaat.

Susanna ja Jyrki ovat koulutukseltaan restonomeja. Susanna on aloittanut työt Neste Ouluntullissa 18-vuotiaana sesonkityöläisenä. Rovaniemen Neste K Reissumiehessä hän on työskennellyt 2010 lähtien ja liikenneasemapäällikkönä vuodesta 2015. Jyrki on työskennellyt asiakaspalvelutyössä lähes 20 vuotta, aloittaen ravintolatyöstä niin maissa kuin junassakin. Renkaiden päälle hän siirtyi 2010 ajamaan taksia ja linja-autoa. Kaupan alaan Jyrki on tutustunut työskentelemällä K-Market Lapinrinteellä ja Toriportissa Rovaniemellä.

Kiitokset Ruokasilta lähtevät Susannan kasvattajakauppiaille Virpi ja Harri Pitkäselle, sekä edellisille Neste K Reissumiehen kauppiaille Tuuli ja Marko Kurkiselle. Jyrkin terveiset menevät Kati ja Petri Haavikolle ja heidän henkilökunnalleen hänen saamistaan hyvistä kaupan opeista Rovaniemellä.

Susannalla ja Jyrkillä on kaksi suomenlapinkoiraa, joiden kanssa he viettävät vapaa-aikaa. ”Katsomme elokuvia, Susanna neuloo ja Jyrki harrastaa kuorolaulua”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös