Kauppojen ravintolatasoisen ruoan tarjonta lisääntyy – uutuussarjan taustalla ravintoloitsija-vaikuttaja Iman Gharagozlu

Lokakuussa K-ruokakauppojen hyllyille saapuu täysin uusi ravintolatasoisen ruoan tuotesarja Chalupa Mexican Kitchen. Se tuo kaikkien suomalaisten saataville Chalupa-ravintoloista tutut raikkaat ja autenttiset, laadukkaisiin raaka-aineisiin perustuvat meksikolaiset maut. Sarjaan kuuluvat tuotteet on suunnitellut Iman ja Leena -vaikuttajaduosta tuttu ravintoloitsija Iman Gharagozlu.

Ravintolatasoisen ruoan voittokulku ruokakaupoissa jatkuu kun meksikolaista ruokaa tarjoavien Chalupa-ravintoloiden aterioista ja mauista inspiroitunut Chalupa Mexican Kitchen -tuotesarja tulee myyntiin K-ruokakauppoihin. 

”Sarjan suunnittelu lähti halusta nostaa suomalaisille rakas texmex-ruoka täysin uudelle tasolle. Sarjan tuotteiden ytimessä ovat raikkaat mutta vahvat meksikolaiset maut, jotka syntyvät mahdollisimman tuoreista raaka-aineista – juuri kuten ravintoloissamme” kertoo tuotteet suunnitellut Iman Gharagozlu, Chalupa-ravintoloiden luova johtaja. 

Ravintolatasoisten makuelämysten lisäksi sarja tarjoaa vaihtoehtoja myös yhä kasvavaan valmisruoan kysyntään. Valmisruoan myynti kasvaa jatkuvasti noin 10 prosentin vuosivauhtia, eikä suosio toistaiseksi näytä hiipumisen merkkejä.

”Valmisruoan suosio on kasvanut kovaa vauhtia jo useamman vuoden, ja erityisesti laadukkaampien valmisruokien puolella valikoima on kasvanut tänä aikana merkittävästi. Ihmiset haluavat tuotteilta yhä enemmän laadukkaita, jopa ravintolatasoisia makuelämyksiä. Chalupa-sarjalla tuomme jotain uutta myös valmisruokaa suosiville asiakkaillemme” sanoo Keskon osto- ja myyntijohtaja Janne Vuorinen

Sarja esittelee täysin uudentyyppiset texmex-tuotteet 

Sarjan tuotteet saapuvat myyntiin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta lokakuussa. Sarjan myötä suomalaiset pääsevät testaamaan kahta täysin uudentyyppistä tuotetta: pehmeää tuoretortillaa, joka löytyy totutusta poiketen kaupan leipähyllyltä, sekä mausteripotetta, jolla viimeistellä aterian makumaailma. 

”Erityisen innoissani olen tuoretortillasta, joka tuo texmex-ruokailuun uutta twistiä ja on jotain täysin uutta suomalaisten ruokakauppojen valikoimassa. Samaan tapaan kuin tuoreet hampurilaissämpylät löytyvät nykyisin kaupan leipähyllystä, voi jatkossa samasta hyllystä napata mukaan myös tuoreen tortillaletun!” sanoo Iman. 

Sarjaan kuuluu kokonaisuudessaan kymmenisen erilaista tuotetta. Tuoretortillan, mausteripotteen ja valmisruoan puolelta löytyvien kana- ja vegewrapien lisäksi sarja sisältää erilaisia juustoja, salsoja ja dipin sekä perinteisen texmex-hyllystä myytävän tortillaletun. Kaikki tuotteet ovat myytävissä vain K-ruokakaupoissa. 

Chalupa Mexican Kitchen -tuotesarjan tuotteet

  • Pehmeä Maissi-Vehnätortilla 8kpl 150g (leipähylly)
  • Juustoraaste Mix 150g (juustohylly)
  • Chipotle juustoraaste 150g (juustohylly)
  • Cheddar-jalapeno juustodippi 250g (juustohylly)
  • Tuoresalsa pico de gallo 300g (valmisruokahylly)
  • Fresh Mex kanawrap 210g (valmisruokahylly)
  • Fresh Mex chipotle-vegewrap 210g (valmisruokahylly)
  • Mexican mausteripote 60g (texmex-hylly) – kauppoihin myöhemmin lokakuussa
  • Picante Salsa 165g (texmex-hylly) – kauppoihin loppuvuonna
  • Maissi-Vehnätortilla 10kpl 250g (texmex-hylly) – kauppoihin vuodenvaihteessa

Online Medium 600x-VKK_5-8_2023_Chalupa_promo_CollectionAd_1080x1080_7.png


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös