Kaupan uudistaminen asiakkaita kuunnellen teki K-Market Kissanmaasta Pirkanmaan parhaan K-Marketin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.3.2023 Vuoden 2022 Pirkanmaan paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Tampereella sijaitseva K-Market Kissanmaa, jonka kauppiaina toimivat Teemu ja Anniina Haapaniemi.

K-Market Kissanmaalle palkinnon toi kaupan jatkuva kehittäminen asiakkaita kuunnellen. Kaupassa on otettu hiljattain käyttöön esimerkiksi itsepalvelukassa, elektroniset hinnannäytöt ja Wolt-pikatoimitukset. Osastoja on uudistettu yksi kerrallaan. Esimerkiksi hedelmä- ja vihannesosasto sekä panimo-osasto on laitettu uusiksi. Tuotepuolelle on lisätty Meillä Tehty -tuotteita, kuten täytettyjä patonkeja, ja Vika Mahis -hyllystä on tullut todella suosittu.  

  • Tuntuu todella hyvältä, kun työstä saa palkinnon. Kaikkemme olemme kaupan kehittämisen eteen tehneet. Tämä on yrittäjälle paras taputus olalle myynnin lisäksi. Olemme pieni kauppa, jossa on suuren kaupan palvelut. Uudistimme kauppaa yhdessä asiakkaiden kanssa niin, että otimme myös somen aktiivisesti käyttöön. Kun asiakkaat ovat tuttuja sekä somesta että kaupassa käynneistään, he uskaltavat kertoa meille palautetta ja toiveita suoraan. Halusimme olla Kissanmaan oma kauppa, joten asiakkaiden toiveiden kuuleminen oli tärkeää, kertovat kauppiaat Teemu ja Anniina Haapaniemi.

Haapaniemien kauppiasura jatkuu K-Supermarket-ketjuun. He aloittivat K-Supermarket Kuljunkartanon kauppiaina maaliskuussa.

  • Rakennamme Kuljunkartanoa samalla tavalla kuin Kissanmaata eli uudistamme kauppaa vauhdilla meidän ja alueen asukkaiden näköiseksi. Haluamme, että asiakkaamme saavat sieltä kaiken tarvitsemansa, jatkavat Haapaniemet.

Alueen paras K-Market valitaan sen perusteella, miten se on kehittänyt liikevaihtoaan, menestynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja miten kaupan henkilöstöjohtaminen toimii. Palkintoon vaikuttaa myös se, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa.

  • K-Market Kissanmaalla on tehty töitä ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, iloisella meiningillä ja kokeillen. Kauppaan on tehty paljon uudistuksia ja ne ovat saaneet asiakkailta kiittävän vastaanoton. Asiakastyytyväisyyden lisäksi myös henkilöstötyytyväisyys on erinomaisella tasolla, palkintoa perustelee K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella.

Länsi-Suomen erikoispalkitut K-Marketit 2022:

Paras myynnintekijä: Hanna ja Matti Mattelmäki, K-Market Mestari, Tampere

Paras liikeidea: Sami Haverinen, K-Market Otavankatu, Pori

Paras verkkokauppa: Maria Puhakka, K-Market Puhakka, Turku

Pitelemätön into: Eveliina Perälä, K-Market Härkäpakari, K-Market Huhkola, K-Market Kiukainen, Huittinen

Asiakastyytyväisyys: Axel Eriksson, K-Market Kompis, Taalintehdas / Kemiönsaari

Tulokas: Jori Kuuranne, K-Market Ollikkala, Salo

Paikallinen vaikuttaja: Satu Ojala-Kuusiniemi, K-Market Äetsä, Sastamala


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös