K-Supermarket Veikkolassa juhlitaan uudistus- ja laajennustöiden valmistumista

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.1.2023 Veikkolan K-Supermarketissa Kirkkonummella juhlitaan asiakkaiden kanssa kaupassa tehtyjen mittavien uudistus- ja laajennustöiden valmistumista. K-kauppiaina toimivat Cedrik Liljestrand ja Jane Antola.

”Juhlimme torstaina asiakkaidemme kanssa kakkukahvein ja loppuviikolle on tulossa lisää tapahtumia.”

Viime vappuna aloitetut uudistus- ja laajennustyöt on saatettu onnellisesti päätökseen sekä kaupan sisällä että piha-alueella. ”Vaikka liki kaikki kaupasta uusittiin ja käännettiin toiseen kohtaan niin kauppa oli auki koko ajan. Vain palvelutiski löytyy entiseltä paikaltaan”, kertoo kauppias Cedrik Liljestrand. ”Kiitoksemme asiakkaillemme kärsivällisyydestä remontin aikana. Henkilökuntamme on myös venynyt hienosti välillä haastavissakin olosuhteissa, yksin ei tätä olisi voinut tehdä. Meillä on hemmetin hieno työporukka!”, kehaisee kauppias.

Uudistuksessa kauppaa laajennettiin 400 m2. Kaupan kalustosta vain muutama hylly jäi entisestä, muuten kaikki kalusteet, niin lämpimät kuin kylmätkin, ovat uusia. Kaupan energiatehokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat nyt ovien ja kansien takana, valaistus on led-tekniikkaa ja kaupan katolla on aurinkovoimala. Laajennuksessa saatu lisätila on käytetty siihen, että kaupan käytävät ovat avarampia ja samalla on saatu tasaisesti lisättyä valikoimia kaikkiin tuoteryhmiin. ”Asiakkailta on jo tullut kiitosta kaupan avaruudesta ja valoisuudesta”, Cedrik kertoo.

Palvelutiski on kaupan helmi

”Palvelutiskimme on kauppamme helmi ja hedelmä- sekä vihannesosasto on Veikkolan paras!”, kauppiaat hehkuttavat. Uutena kauppaan on saatu savustamo, jossa on jo koesavustettu kolme uunillista. Loppuviikosta savustamo onkin jo sisään ajettu ja tuotteita päästään tarjoamaan asiakkaille. Kassaosasto on saanut uudet kassat ja nopeaa asiointia varten kaupassa on kaksi itsepalvelukassaa. Pullonpalautusautomaatti on uusi. Pankkiautomaatti on siirretty kauppaan sisätiloihin ja ulkoseinässä on vesipiste asiakkaiden käyttöön.

Remontin yhteydessä kaupan piha-alueelle on saatu kovasti toivottuja ja kaivattuja parkkipaikkoja lisää 63 kpl ja nyt niitä on yhteensä liki 90. Piha-alueelta löytyy nyt myös K-Latauksen latauspiste kahdelle autolle.

Lisäpalveluina kaupasta löytyvät verkkokaupan noutopalvelu sekä Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit. Aukioloajat ovat säilyneet ennallaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös