K-Supermarket Vääksyn kauppiaiksi Miika Ihander ja Telma Seljavaara-Ihander

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.7.2023 Miika Ihander ja Telma Seljavaara-Ihander aloittavat Pirkan päivänä 1.9. Vääksyssä K-Supermarketin kauppiaina.

Vääksyyn Ihanderit tulevat Sysmän K-Supermarket Suvituulesta. ”Olemme olleet Sysmän Suvituulessa kauppiaina kolme ja puoli vuotta. Siirtyminen samantyyliseen kauppapaikkaan Pulkkilanharjun toiseen päähän tuntuu luontevalta”, uudet kauppiaat kertovat. ”Vääksy on vahva ja perinteinen kauppapaikka Etelä-Päijänteellä ja lähdemme luotsaamaan kauppaa innostunein ja odottavin mielin. Nykyiset kauppiaat Johannes Mattelmäki  ja Kirsi Verka ovat rakentaneet kauppaan hyvän perustan, johon on helppo tukeutua.”

”Vääksy on hyvin samankaltainen mökkipaikkakunta kuin Sysmä. Kausiluonteisuus luo mielenkiintoa ja haastetta kauppiaan työhön”, Miika ja Telma tuumivat. ”Toiminnan keskiössä ovat aina kuitenkin asiakkaat, joihin haluamme tutustua huolella. Meidän historiamme pääkaupunkiseudun ravintolamaailmasta tulee varmasti näkymään myös Vääksyssä”, he lupaavat. Asiakkaille on luvassa kauppakäynneillä yllätyksellisyyttä. ”Pyrimme haastamaan paikallista markkinaa tuoden asiakkaille edullisempia erätarjouksia ja mielenkiintoisia uutuustuotteita.”

Terveiset lähtevät myös nykyisille asiakkaille: ”Haluamme kiittää Sysmän asiakkaita ja verkostoja kauppiasuramme aloitusvuosista ja toivotammekin teidät lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan Vääksyyn!”

Vapaa-aika Miikalla ja Telmalla kuluu hevosten, koiran, golfin ja hiihtämisen merkeissä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös