K-Supermarket Toppilan laajennusremontti on valmistunut – kaupan valikoimat ja palvelut entistä enemmän asiakkaiden toiveiden mukaisia

Oulussa sijaitsevan kaupan yhdeksän kuukautta kestäneen remontin avajaisia juhlitaan tänään ja huomenna avajaismarkkinoiden merkeissä. Remontin ansiosta neliöiltään lähes tuplaantuneen kaupan valikoima ja palvelut ovat entistä enemmän asiakkaidensa toiveiden näköisiä. Kauppiaina K-Supermarket Toppilassa jatkavat Superkauppiaat-tv-sarjastakin tutut Janne Saarela ja Marjo Helisten-Saarela.

Kaupan valikoimat ovat kasvaneet remontin myötä merkittävästi. Näyttävinä esimerkkeinä parantuneesta tarjonnasta toimivat muun muassa erittäin laaja panimotuoteosasto, hedelmä- ja vihannesosasto yrttiseinineen sekä liha- ja kalatiskit kera kaupan uuden savustamon. Näiden lisäksi kaupassa on laaja makeiden leivonnaisten ja leipien osasto, jossa tarjolla on niin Fazerin leipomotuotteita, kaupan omia konditoriatuotteita kuin makeita herkkuja Arnoldsin donitsibaarissa.

Toukokuun alussa kaupalla avautuu Kahvila Bistro Laituri, joka tarjoaa kahvilaherkkujen lisäksi annoksia listalta. Kesällä bistroon avautuu myös ulkoterassi. Bistron tiloissa voi myös nauttia vaikkapa kaupan myymiä sushi-annoksia tai muita ruokia, joita kaupan Ruokamaailmassa on tarjolla.

”Valikoimien ja palvelun ohella olemme panostaneet paljon siihen, että kaupassa olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa asioida. Esimerkiksi kalusteet ovat keskieurooppalaiseen tyyliin matalia avaran tunnelman luomiseksi. Myös kassoja on useita, niin tavallisia kuin hihnallisia itsepalvelukassoja”, kertoo K-Supermarket Toppilan kauppias Janne Saarela.

Uudistunut kauppa vastaa kasvavan asiakaskunnan tarpeisiin

Remontin myötä rakennuksen neliömäärä lähes tuplaantui yli viiteen tuhanteen. Kokonsa puolesta mitattuna kauppa onkin paljon keskimääräistä K-Supermarketia suurempi, mikä on mahdollistanut laajojen valikoimien rakentamisen. Tilojen lisäksi kaupassa uusittiin myös esimerkiksi kaikki kylmälaitteet energiatehokkaammiksi.

”Laajennus on ollut erittäin merkittävä hanke niin kauppiaille työntekijöineen kuin meille Keskolla, mutta myös koko Toppilan alueelle. Kaupan lähelle nousee edelleen paljon uusia koteja, eli asiakaspotentiaali kasvaa koko ajan. Nyt remontin myötä alueella on asiakkaita entistä paremmin palveleva kauppa”, summaa Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös