K-Supermarket Petosessa alkavat uudistustyöt

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.9.2023 Kuopiossa K-Supermarket Petosessa alkavat mittavat uudistustyöt. Työt valmistuvat keväällä 2024. K-kauppiaana toimii Miika Helén.

”Kesko jatkaa vahvaa investoimista Kuopioon. K-Supermarket Petosen rakennus peruskorjataan, tekniikka uusitaan ja kauppa päivitetään kauppiaan liikeidean mukaisesti. Näillä toimenpiteillä parannamme eteläisen Kuopion K-ryhmän kauppaverkoston laatua ja jatkossa palvelemme asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin. K-ryhmän investoinnit on tähän hankkeeseen yhteensä 4 miljoonaa euroa”, kertoo Keskon Itä- ja Keski-Suomen kauppapaikkapäällikkö Jesse Kohonen (aluejohtaja 1.10. alkaen).

Uudistuksessa ja remontissa kauppa uusitaan takatiloja myöten, valaistus uusitaan energiapihiin led-tekniikkaan, kaikki kalusteet, kylmää ja pakkasta vaativat laitteet vaihtuvat nykyaikaisiin energiaa säästäviin ja koko kiinteistöön tehdään mittava talotekninen remontti.

K-Supermarket Petosen asiakkaiden arvostama palvelutiski säilyy ja se uudistetaan. Myös kaupassa Meillä tehty-tuotevalikoimaa laajennetaan.

”Alkavilla uudistustöillä saamme kaupastamme nykyaikaisen ja energiatehokkaan. Uudet kalusteet antavat mahdollisuuden valikoimien lisäämiseen”, kertoo kauppias-Miika hyvillään. ”Saamme myös liikeideaamme ”Meidän Petonen” paremmin näkyviin. Asiakkaamme ovat toivoneet mm. yhteisöllisyyttä ja remontissa saamme kauppaan kahvipisteen, jossa pääsee nauttimaan kupin kahvia pöydän ääressä.”

”Ota meidät seurantaan somessa (Facebook, Instagram ja Tiktok), ja pysy ajan tasalla remontin etenemisessä”, Miika kehottaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös