K-Supermarket Karkkilan uusi kauppias on Mikael Virtanen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.7.2023 Mikael Virtanen aloittaa K-Supermarket Karkkilan kauppiaana 27.8.

Mikael toteaa, että uusi kauppa tuntuu todella mukavalta mutta kuitenkin haastavalta. ”Karkkila on mukavankokoinen paikkakunta ja tulemme sinne Kuusankoskelta, pidän pienemmistä paikkakunnista”, Mikael vakuuttaa. ”Nykyinen kauppias Harri Ahola on tehnyt hienon ja mittavan kauppiasuran Karkkilassa.”

”Kiitokset kuluneista vuosista asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille. Uudelle kauppiaalle toivotan onnea tulevaan!”, kauppias Harri Ahola lähettää terveisensä.

Mikael avaa suunnitelmiaan K-Supermarket Karkkilan suhteen: ”Kaupan liikeideaa tullaan päivittämään loppuvuoden aikana yhdessä henkilökunnan kanssa. Ensin täytyy päästä tutustumaan asiakkaisiin, henkilökuntaan ja alueeseen. Herkkutori-palvelutiski tulee kuitenkin olemaan osaltaan asian ytimessä ja suunnitteilla onkin jo oma kalan savustamo.”

”Pidän tärkeänä, että jokainen asiakas löytää sopivan hintaisen ostoskorin. Valikoimissa on premium-, Pirkka- ja Pirkan Parhaat- tuotteita sekä edullisia K-Menun tuotteita”, Mikael jatkaa. ”Toivon, että asiakkaat tulevat kertomaan toiveistaan valikoimien, palveluiden ja esim. aukioloaikojen suhteen, juttelen mielellään kanssanne.”

K-Supermarket Karkkilan palveluissa jatkaa verkkokauppa ja siihen tehdään myös kehitystyötä.

Jahka uusi kauppias pääsee asettumaan paikkakunnalle hän lupaa asiakkailleen tutustumiskahvit ja oman savustamon avajaiset.

Vastuullisuustyötä tehdään K-Supermarket Karkkilassa arjen toimina joka päivä. ”Hävikin pienentäminen paikallisten- ja lähialueiden tuottajien tuotteiden suosiminen sekä ekologiset ratkaisut mm. pakkaustarvikkeissa”, luettelee Mikael. ”Henkilökunnan hyvinvointi on minulle myös tärkeää.”

Karkkilaan Mikael Virtanen tulee Kuusankoskelta, missä hän on toiminut K-Supermarket Koskituulen kauppiaana. Mikael on kovan luokan ruokaosaaja, hän on koulutukseltaan kokki ja hankkinut vahvan ammattitaidon työkokemuksen kautta. ”Ruoka- ja varsinkin lähellä tuotettu, on aina ollut sydäntä lähellä. Kuulun myös gastronomiseen seuraan nimeltä Paistinkääntäjät, ja ehkäpä, tälläkin saralla voisimme palvella asiakkaita entistäkin paremmin?”

Mikael Virtasen perheeseen kuuluu vaimo Piia, jonka voi myös tavata kaupan askareissa sekä rescue-taustaiset Papu-kissa ja Viljo-koira. Vapaa-ajallaan Virtaset mökkeilevät ja tonkivat kukkapenkkejä. ”Ollaan ns. kotihiiriä vapaa-aikana. Nautitaan parhaiten luonnosta - ja sen hiljaisuudesta”, tunnustaa Mikael.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös