K-Supermarket Karjaranta on harjakorkeudessa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.5.2023 Porin K-Supermarket Karjaranta on noussut harjakorkeuteen ja sitä juhlitaan työmaalla keskiviikkona 24.5.2023

Uuden K-Supermarketin kokonaisala on noin 2700 m2 ja pihalle tulee lähes 100 autopaikkaa. Kauppa avautuu lokakuussa ja K-kauppiaana toimii porilaisille tuttu Jussi Valkama.

Urakoitsijat:

  • KVR-urakoitsija: MVR-Yhtymä Oy
  • IV-urakoitsija: Ilmastointi- ja Pelti Hakala Oy
  • Putkiurakoitsija: LVI-halli Peltomäki Oy
  • Sähköurakoitsija: Insinööritoimisto Unto Rantanen Oy

K-Supermarket Karjarannassa toteutetaan energiankierrätysjärjestelmä, jolla tuotetaan suurin osa kaupan tarvitsemasta lämmitysenergiasta.

Uusia kauppahankkeita Satakuntaan

”Olemme tyytyväisiä hankkeiden etenemiseen Porissa. Juhlimme nyt harjannostajaisia K-Supermarket Karjarannassa, joka avataan loppukesästä. Keväällä avattiin uusi K-Market Luoto, jonka asiakkaat ovat ottaneet hienosti vastaan”, iloitsee Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”K-ryhmällä on lähivuosina suunnitteilla noin 30 miljoonan euron investoinnit maakuntaan. Ensimmäisinä lähtevät liikkeelle Poriin K-Supermarket Pihlava ja Raumalle K-Supermarket Sinkokatu, joista on juuri tehty investointipäätökset”, Alanen jatkaa

Tavallista porimpi ruokakauppa!

Kauppias Jussi Valkama lupaa otsikon mukaan porilaisille parasta. ”Uuden K-Supermarket Karjarannan liikeideana on tarjota asiakkaille runsas valikoima aina edullisimmista tuotteista premium-tuotteisiin”, kauppias-Jussi kertoo. ”Kauppa sijaitsee keskeisellä paikalla ja etenkin autolla liikkuen sen saavutettavuus on erinomainen.”

”Karjarannassa asiakkaita hemmotellaan monipuolisella ja runsaalla Herkkutori-palvelulinjastolla unohtamatta sushi-buffaa. Myös runsaaseen ja näyttävään heviin, makeis- ja panimo-osastoon olemme keskittyneet erityisellä intohimolla”, avaa Jussi jo valmiita suunnitelmia kaupan suhteen. ”Saamme Karjarantaan myös K-Noudon palvelut sekä aivan viimeistä huutoa olevat sähköautojen K-Lataus-pisteet.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös