K-Supermarket Eurajoen Portin mittavan uudistuksen ensimmäinen vaihe on valmis

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.8.2023 K-Supermarket Eurajoen Portin kokonaisuudistuksen ensimmäinen vaihe on valmis. Koko uudistus valmistuu ennen joulua. K-kauppiaina toimii Jarkko ja Emilia Kuikka.

Uudistuksen tässä vaiheessa Alko vaihtaa liikekiinteistössä paikkaa ja avautuu uusissa tiloissa torstaina 3.8. Uudet tilat on saatu etumyymälä ja kahvila-ravintolan tiloista. Uusilla tilajärjestelyillä kauppaan saadaan lisää myyntialaa noin 400 m2 mm. Alkolta jääneistä tiloista. Keskon ja K-kauppiaan investointi tähän hankkeeseen on koko maakunnan mittakaavassa merkittävä.

”Todella suosittu kahvila-ravintolamme jatkaa edelleen toimintaansa lounasravintolana ja panostamme sen kehitykseen myös muina kaupan aukioloaikoina. Vaikka osa ravintolan tilasta on nyt Alkon käytössä niin siellä on saatu säilytettyä käytännössä sama määrä asiakaspaikkoja”, kertoo kauppias Jarkko Kuikka. ”Uusien kalusteiden myötä asiakaspaikkojen määrä tulee mahdollisesti jopa kasvamaan.”

Kauppa on auki koko uudistustyön ajan

Uudistushanke siirtyy kaupan puolelle syyskuussa ja kauppa on auki joka päivä koko uudistuksen ajan. Uudet lisätilat mahdollistavat valikoimien laajentamisen erityisesti pakaste- ja panimotuotteissa sekä tuoremaailmassa eli hedelmä-, vihannes- ja leipäosastoilla.

”Kauppa on avattu vuonna 2009 ja tämä on ensimmäinen suurempi remonttihanke. Nyt vaihdamme kaikki kylmä- ja pakastelaitteet sekä kylmälaitoksen uusiin ja energiatehokkaisiin. Uusi lämpöpumppu kierrättää syntyvää hukkalämpöä kaupan lämpimänä pitämiseen”, luettelee Jarkko. ”Valaistus uusitaan led-tekniikkaan ja kaikki kalusteet uusiutuvat. Kylmät ja pakkaset saavat kannet ja ovet, myös lämpimien tuotteiden hyllykalusteet uusiutuvat.”

K-Supermarket Eurajoen Portin ruuan valmistuskeittiö kalustetaan nykyaikaisilla laitteilla ja siellä päästään valmistamaan entistäkin enemmän suosittuja paikan päällä tehtyjä aterioita sekä kaupan että ravintolan tarpeisiin.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös