K-ryhmän vähittäismyynti oli viime vuonna Etelä-Pohjanmaalla 247 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.2.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli viime vuonna Etelä-Pohjanmaalla 247,4 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 170,0 miljoonaa euroa ja se oli edellisvuoden tasolla. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti oli 77,4 miljoonaa euroa.

”Päivittäistavarakaupan myynti ei ole kasvanut yhtä paljon kuin hintojen nousu. Tämä ja kasvaneet kustannukset asettavat haasteita K-kauppiaille ja myös koko elintarvikeketjulle”, sanoo Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Maailmantilanne ja kustannusten nousu näkyvät kaupassa ja asiakkaat ovat hintatietoisia, varovaisia ja tarjouksia seurataan tarkasti. Olemme pystyneet vastaamaan tähän tarjoamalla kaupoissamme erihintaisia vaihtoehtoja heidän ostoskoreihinsa.”

”Viime vuosien panostukset K-Supermarket-ketjuun näkyvät ja ketjun myynninkehitys oli 6,1 %. Kesällä avasimme Seinäjoelle uuden K-Supermarket Kasperin”, kertoo Alanen.

K-ryhmä tarjoaa Etelä-Pohjanmaalla noin 200 kesätyöpaikkaa tulevana kesänä

Etelä-Pohjanmaan maakunnassa K-ryhmä tarjosi viime vuonna noin 200 kesätyöpaikkaa, joka on arvio myös tälle vuodelle. Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo maalis-toukokuussa.

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös