K-ryhmän vähittäismyynti oli Satakunnassa lähes 200 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.7.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-kesäkuussa Satakunnassa lähes 200 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 3,4 % ja myyntieurot olivat 140,7 miljoonaa euroa. Erityisesti K-Citymarketien päivittäistavarakaupan yli 5% kasvu oli hyvä suoritus. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti oli 46,5 miljoonaa euroa. Autokaupan myynti kehittyi peräti 44%.

”Päivittäistavarakaupan myynti kehittyi edelleen mukavasti ja myös ravintolatukku Kespron myynnit ovat kasvaneet kaksinumeroisin luvuin”, kommentoi myyntejä Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin kasvussa näkyy autojen parantunut saatavuus ja lyhentyneet toimitusajat.”

Satakunnan alueella Porissa avautui maaliskuussa uusi K-Market Luoto ja K-Supermarket Karjarannan rakennustyöt edistyvät aikataulussaan. Karjarannassa juhlitaan uuden K-Supermarketin avajaisia loppukesästä. Investointipäätökset ovat lisäksi Rauman Sinkokadun uudesta K-Supermarketista ja Porin K-Supermarket Pihlavasta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös