K-ryhmän vähittäismyynti oli Pohjois-Savossa 357 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.10.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-syyskuussa Pohjois-Savossa yhteensä 356,8 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 1,7 % ja myyntieurot olivat 213,9 miljoonaa. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti kävi 106,9 miljoonalla eurolla. Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin arvo oli 35,9 miljoonaa euroa ja se kasvoi 6,0 %.

”Päivittäistavarakaupan kasvu oli hyvä suoritus tässä taloudellisessa tilanteessa”, kommentoi lukuja Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen. ”Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa kasvu on taittunut mutta edelleen rakennetaan ja myynti on säilynyt hyvällä tasolla.”

”Autokaupan myynti kasvoi maakunnassa yli 10 %. Autojen saatavuus on parantunut ja toimitusajat ovat lyhentyneet. Myös vaihtoautokauppa on käynyt hyvin”, Kohonen jatkaa.

Kuopiossa avautui heinäkuussa uusi Onninen Mega Express-myymälä Leväsellä. Samaan rakennukseen remontoidaan tilat Kespron noutotukulle, joka avautuu alkutalvesta 2024. K-Supermarket Petonen uudistetaan kokonaan ja Päivärannan K-Citymarketissa on meneillään kokonaisuudistus. Kuopion Haapaniemen K-Citymarketin suunnittelu on käynnissä ja Siilinjärvelle suunnitellaan uutta K-Supermarketia.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös