K-ryhmän vähittäismyynti oli Kymenlaaksossa 227 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.10.2023 K-ryhmän vähittäismyynti Kymenlaaksossa oli tammi-syyskuussa yhteensä 227,0 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kasvoi 0,3 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 146,8 miljoonaa euroa ja se kasvoi 0,8 %. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti kävi 44,5 miljoonalla eurolla. Auto- ja vapaa-ajan kaupan arvo oli 35,7 miljoonaa euroa ja siinä oli kasvua 21,7 %.

”Kymenlaaksossa K-Citymarketien myynti on kasvanut hyvin”, kommentoi lukuja Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula. ”Autokaupan myynti kasvoi liki 30 % ja autokaupassa saatavuus on nyt hyvä ja toimitusajat lyhentyneet.”

”Talouden alavire ja kuluttajien varovaisuus näkyvät rakentamisen ja talotekniikan ja vapaa-ajan kaupan myynneissä. Tässä markkinatilanteessakin rakennustuotteiden myynti on kuitenkin säilynyt historiallisessa juoksussa korkealla tasolla”, Mika Sivula suhteuttaa.

Haminassa avautui keväällä usean kuukauden kiinniolon jälkeen täydellisesti uudistettu K-Market Itäväylä. Toukokuussa avattiin Onninen Express Kotkan Jumalniemessä. Kouvolassa niin ikään K-Market Woikantori on suljettuna uudistetaan myös täydellisesti niin, että vain ulkoseinät jäävät ennalleen. Avausta Woikantorilla päästään juhlimaan joulukuun alkupuolella.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös