K-ryhmän vähittäismyynti kasvoi viime vuonna Päijät-Hämeessä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.2.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli viime vuonna Päijät-Hämeessä yhteensä 349,2 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kasvoi 0,7 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 221,6 miljoonaa euroa ja se oli liki edellisvuoden tasolla. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kehittyi 7,6 % ja myynti oli 94,6 miljoonaa euroa. Autokaupan myynnin arvo oli 33,1 miljoonaa euroa.

”Maailma on suistunut kriisistä toiseen ja se näkyy myös kaupan alalla. Olemme halunneet auttaa kasvavien elinkustannusten kanssa kamppailevia asiakkaitamme lisäämällä tarjouksia ja tarjoamalla erihintaisia vaihtoehtoja heidän ostoskoreihinsa. Tämä näkyy hyvänä menestyksenä monissa hintakorivertailuissa”, sanoo Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

”Rakentamisen ja talotekniikan myynnin kehityksessä näkyy, että energiakriisin keskellä olemme voineet tarjota asiakkaillemme aiempaa taloudellisempia ja vihreämpiä ratkaisuja heidän energiatarpeisiinsa”, Sivula jatkaa.

Lahdessa K-Citymarket Karisman laajennus ja uudistus valmistui loppuvuodesta.

Päijät-Hämeessä runsaasti kesätyöpaikkoja tarjolla

Päijät-Hämeen maakunnassa K-ryhmä tarjosi viime vuonna noin 190 kesätyöpaikkaa, joka on arvio myös tälle vuodelle. Trendi vuodesta 2021 on nouseva, sillä kesätyöpaikkamäärä on lisääntynyt noin kahdellakymmenellä. Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo maalis-toukokuussa.

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös