K-ryhmän vähittäismyynti kasvoi Pirkanmaalla 4,4 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.7.2023 K-ryhmän vähittäismyynti kasvoi tammi-kesäkuussa Pirkanmaalla 4,4 % ja myynti oli 511,5 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 357,6 miljoonaa euroa ja se kehittyi 4,9 %. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti oli 95,5 miljoonaa euroa. Autokaupan myynti oli lähes 50 miljoonaa euroa ja se kasvoi yli 26 %.

”Päivittäistavarakaupan myynnit kasvoivat edelleen kuten myös ravintolatukku Kespron myynti”, kommentoi myyntejä Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin kasvussa näkyy autojen parantunut saatavuus ja lyhentyneet toimitusajat.”

Huhtikuussa Parkanoon avattiin uusi K-Rauta. Sastamalassa Häijään Säästömarket siirtyy K-Market-ketjuun ensi vuoden alusta ja Meijerirantaan ryhdytään remontoimaan tiloja uudelle K-Marketille, joka avautuu ensi keväänä. Myös isoimmat investoinnit eli uudet Onninen Mega Express Sarankulmaan ja jakeluterminaali Hervantaan sekä Lielahden K-Citymarketin mittava uudistus etenevät hyvää vauhtia.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös