K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan myynti kasvoi edelleen Pohjois-Karjalassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.2.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli Pohjois-Karjalassa viime vuonna yhteensä 275,3 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kasvoi 4,7 % ja myynti oli 74,3 miljoonaa euroa. Päivittäistavarakaupan myynti oli 180,1 miljoonaa euroa. Autokaupan myynnin arvo oli 21,0 miljoonaa euroa.

”Maailmantilanne ja kustannusten nousu näkyvät kaupassa ja asiakkaat ovat hintatietoisia, varovaisia ja tarjouksia seurataan tarkasti. Olemme pystyneet vastaamaan tähän tarjoamalla kaupoissamme erihintaisia vaihtoehtoja heidän ostoskoreihinsa”, Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jere Penttilä sanoo. ”Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa myynti on kehittynyt edelleenkin positiivisesti”, hän jatkaa.

K-ryhmä tarjoaa Pohjois-Karjalassa noin 180 kesätyöpaikkaa ensi kesänä

Pohjois-Karjalan maakunnassa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa, autohuoltamoissa, tukuissa ja toimistoissa on tarjolla noin 180 työpaikkaa kesällä 2023. Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo maalis-toukokuussa.

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös