K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan myynti kasvoi edelleen Keskon Uudenmaan alueella

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.2.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli Keskon Uudenmaan alueella viime vuonna yhteensä 929,4 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Keskon Uudenmaan alueeseen kuuluu Uudenmaan maakunta pois lukien Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 716,2 miljoonaa euroa. Rakentamisen talotekniikan kauppa kehittyi 0,9 % ja myynti oli 184,2 miljoonaa euroa. Autokaupan myynnin arvo oli 28,9 miljoonaa euroa.

”Maailma on suistunut kriisistä toiseen ja se näkyy myös kaupan alalla. Olemme halunneet auttaa kasvavien elinkustannusten kanssa kamppailevia asiakkaitamme lisäämällä tarjouksia ja tarjoamalla erihintaisia vaihtoehtoja heidän ostoskoreihinsa. Tämä näkyy hyvänä menestyksenä monissa hintakorivertailuissa”, sanoo Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

”Rakentamisen ja talotekniikan myynnin kehityksessä näkyy, että energiakriisin keskellä olemme voineet tarjota asiakkaillemme aiempaa taloudellisempia ja vihreämpiä ratkaisuja heidän energiatarpeisiinsa”, Sivula jatkaa.

Huhtikuussa K-Rauta Karjaa avautui uusissa tiloissa. Söderkullassa uudistettiin K-Supermarket ja Porvoossa valmistaudutaan käynnistämään uuden K-Citymarketin rakentaminen.

Uudellamaalla runsaasti kesätyöpaikkoja tarjolla

Uudenmaan maakunnassa K-ryhmä tarjosi viime vuonna noin 1900 kesätyöpaikkaa, joka on arvio myös tälle vuodelle. Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo maalis-toukokuussa.

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös