K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti kasvoi edelleen Kymenlaaksossa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.2.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli Kymenlaaksossa viime vuonna yhteensä 303,5 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 196,1 miljoonaa euroa ja se oli edellisvuoden tasolla. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kasvoi 5,1 % ja myynti oli 76,4 miljoonaa euroa. Autokaupan myynnin arvo oli 31,1 miljoonaa euroa.

”Maailma on suistunut kriisistä toiseen ja se näkyy myös kaupan alalla. Olemme halunneet auttaa kasvavien elinkustannusten kanssa kamppailevia asiakkaitamme lisäämällä tarjouksia ja tarjoamalla erihintaisia vaihtoehtoja heidän ostoskoreihinsa. Tämä näkyy hyvänä menestyksenä monissa hintakorivertailuissa”, sanoo Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

”Rakentamisen ja talotekniikan myynnin kehityksessä näkyy, että energiakriisin keskellä olemme voineet tarjota asiakkaillemme aiempaa taloudellisempia ja vihreämpiä ratkaisuja heidän energiatarpeisiinsa”, Sivula jatkaa.

Kymenlaaksossa runsaasti kesätyöpaikkoja tarjolla

Kymenlaakson maakunnassa K-ryhmä tarjosi viime vuonna noin 100 kesätyöpaikkaa, joka on arvio myös tälle vuodelle. Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo maalis-toukokuussa.

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös