K-ryhmän päivittäistavarakaupan myynti kasvoi Päijät-Hämeessä yli 4 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.10.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-syyskuussa Päijät-Hämeessä yhteensä 266,6 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kasvoi 1,7 %.

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 4,3 % päätyen 171,3 miljoonaan euroon. Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa myynti oli 64,2 miljoonaa euroa. Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin arvo oli 31,0 miljoonaa euroa ja se kasvoi 10,6 %.

”Päivittäistavaran kaupan myynteihin voi olla tyytyväinen, parhaiten myynti kasvoi K-Market-ketjun oman kylän kaupoilla 11 %:n verran”, kommentoi myyntilukuja Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

”Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa myynnin kasvu on taittunut mutta säilynyt edelleen korkealla tasolla. Tämä kertoo siitä, että rakentamista tapahtuu edelleen monilla alueilla ja sektoreilla julkisuuden synkistä puheista huolimatta. Autokaupassa uusien autojen toimitusajat ovat lyhentyneet ja saatavuus parantunut. Vaihtoautojen myynti on kehittynyt erittäin myönteisesti. Autokaupan myynti kasvoi yli 13 %”, Sivula jatkaa.

Lahdessa K-Citymarket Karisman alkuvuonna valmistunut uudistus oli onnistunut, ja asiakkaat ovat ottaneet kaupan omakseen. Heinolan K-Citymarketissa uudistustyöt ovat käynnissä ja valmista on ensi keväänä.

Keskon aluejohtajana Päijät-Hämeessä aloittaa 1.11. Janne Virtanen, jonka alueeseen kuuluvat Päijät- ja Kanta-Hämeen lisäksi Varsinais-Suomi ja Ahvenanmaa. Aluejohtaja Mika Sivula hoitaa jatkossa K-ryhmän asioita pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Kymenlaakson alueilla.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös