K-ryhmän myynti oli Pohjois-Savossa 232 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.7.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-kesäkuussa Pohjois-Savossa yhteensä 232,1 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 139,9 miljoonaa euroa ja se kasvoi 1,8 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 68,9 miljoonalla eurolla. Auto- ja vapaa-ajankauppa kehittyi 7,6 % ja myynti oli 23,3 miljoonaa euroa.

”Autokaupan myynnin kasvussa näkyvät autojen parantunut saatavuus ja lyhentyneet toimitusajat. Ravintolatukku Kespron myynnin kasvu on ollut vahvaa”, kommentoi myyntilukuja Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtaja Jere Penttilä.

”Kuopion kaupungin kasvu mahdollistaa myös K-ryhmän merkittävät investoinnit. Haluamme olla mukana kehittämässä kaupunkia ja sen palveluita”, Penttilä sanoo.

K-ryhmällä on useita hankkeita Pohjois-Savoon. Uusi Onninen Mega Express-myymälä avautui Leväselle 24.7. Kuopion keskustasta on ostettu Tulliportinkatu 33:n osakekanta ja sitä ryhdytään kehittämään liike- ja asuinkortteliksi. Kuopion Haapaniemen K-Citymarketin suunnittelu on käynnistynyt ja Siilinjärvelle suunnitellaan uutta K-Supermarketia.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös