K-Market Raviolin kauppiaaksi Niko Nyman

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.1.2023 Niko Nyman aloittaa Espoon K-Market Raviolin kauppiaana 1.3.2023. Nikolla on K-kauppiasuraa jo vuodesta 2006 alkaen ja Ravioliin hän tulee K-Market Sellosta.

Niko tunnustaa, että uuteen kauppapaikkaan lähtö tuntuu jännittävän kutkuttavalta. ”K-Market Ravioli on perinteinen hyvin hoidettu kauppapaikka, joka on luonteeltaan täysin erilainen kuin mistä nyt siirryn.”

”Pidämme edellisten kauppiaiden vahvuudet kunniassa ja tuomme lisäksi oman osaamisen esim. valmiista ruokaratkaisuista ja verkkokaupasta. Myöskin koulutukseni ravintolakokkina sekä pitkä kokemus lihamestarina tullaan hyödyntämään”, uusi kauppias lupaa. ”Kauppa on hyvän kokoinen ja hyvässä kunnossa, joten saamme sinne mahtumaan jokaisen lompakolle sopivan ostoskorin. Verkkokauppa tullaan avaamaan ja Woltin kanssa käydään keskusteluja.”

Vastuullisuus tulee näkymään Raviolissa mm. hävikin minimoinnissa ja ResQ Club-sovelluksen käytössä. Kaupan pihalla on myös laajat kierrätysmahdollisuudet.

Niko Nyman on koulutukseltaan merkonomi, ravintolakokki ja diplomikauppias. Hän on aloittanut työuransa K-kaupassa 1989 edeten lihamestariksi ja vuodesta 2006 hän on toiminut kauppiaana.

Nikon perheeseen kuuluvat puoliso Milja Nyman ja kolme tytärtä ikähaitarilla 13-20 vuotta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa jääkiekkoa, golfia ja hyvää ruokaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös