K-Market Niemenrannan uusi kauppias on Aleksi Kulokorpi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.12.2023 Aleksi Kulokorpi aloittaa kauppiasuransa 24.1.2024 Oulunsalon K-Market Niemenrannassa.

”Olen lähdössä Niemenrantaan erittäin iloisella mielellä ja odotan kovasti tutustumista henkilökuntaan ja asiakkaisiin”, vakuuttaa Aleksi. ”On mahtavaa päästä jatkamaan Heidi Pulkkisen hyvin tekemää työtä.”

Aleksi kertoo, että kaupalla on jo nyt vahva liikeidea ja tunnuslause: "Yllättävän hyvä oman alueen lähikauppa".

”Aiomme edelleen kehittää tätä huomioimalla tarkasti asiakkaiden toiveet ja ajatukset. Jo nyt korkea asiakastyytyväisyys on mahtava asia ja tulemme ylläpitämään sitä tiiviissä yhteistyössä henkilökuntani kanssa. Jokainen asiakas saa parasta mahdollista palvelua, ja haluamme varmistaa, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi kauppaamme”, uusi kauppias lupaa. ”Kaiken keskiössä on kuitenkin hyvinvoiva ja iloinen henkilökunta, joka myös näkyy ja kuuluu asiakkaille. Tämä tulee olemaan minulla ykkösprioriteetti.”

Aleksilla on terveisiä asiakkaille: ”Tulkaa moikkaamaan ja juttelemaan kaupalle! Järjestämme avajaistapahtuman heti, kun kaupan arki sujuu jouhevasti henkilökuntamme kanssa. Avajaistapahtumassa on luvassa monipuolisia tarjouksia sekä hauskaa ohjelmaa varsinkin lapsille ja lapsiperheille.”

Vastuullisuus tulee olemaan keskeinen osa kaupan toimintaa, ja se heijastuu laajasti kaikkeen, mitä tehdään. ”Kaupassa on jo tällä hetkellä loistavia vastuullisuustoimenpiteitä, joita tulemme vahvistamaan ja laajentamaan, mutta samalla olemme avoimia myös uusille mahdollisuuksille”, sanoo Aleksi.

”Yhteistyö on avainasemassa vastuullisuustyössämme, ja tulemme aktiivisesti etsimään uusia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme kehittää ja tehostaa vastuullisuustoimintaamme. Tavoitteenamme on edistää kestävää kehitystä varsinkin paikallisesti. Haluamme olla osa positiivista muutosta, ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa uskomme voivamme saavuttaa entistä merkittävämpiä tuloksia vastuullisuustyössämme.”

Aleksilla on pitkä työhistoria K-ryhmän palveluksessa. Ura on alkanut 2008 Keslogin tehtävissä. Sen jälkeen hänen Kesko-uransa on sisältänyt moninaisia esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviä Keskon päivittäistavaraorganisaation puolella. Koulutukseltaan Aleksi on kauppatieteiden maisteri. Hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen ja siihen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on tehnyt K-Market Hiukkavaarassa.

Aleksin perheeseen kuuluvat puoliso Johanna, joka tulee myös näkymään kaupan arjessa ja lapset Isla 6 vuotta sekä Unna 3 vuotta. Aleksi kertoo, että vapaa-aika kuluu perheen kanssa touhuten.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös