K-Market Manskun kauppiaaksi Petri Riikonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.3.2023 Helsingin Mannerheimintiellä toimivan K-Market Manskun kauppiaana aloittaa 14.5. Petri Riikonen.

Petri Riikonen aloittaa kauppiasuransa komeasti yhdellä Suomen vilkkaimmin liikennöidyn kadun varrella. Hän tunnustaa, että jännittää mutta hyvällä tavalla. ”K-Market Mansku on mielestäni todella hieno paikka aloittaa kauppiasura”, Petri hehkuttaa. ”Tuntuu todella luontevalta jatkumolta siirtyä K-Market Manskulle, kun olen viettänyt yhteensä 15 vuotta K-Market Rauhankadulla ja Katajanokalla. Keskustan asiakkaat ovat tulleet hyvin tutuiksi niin ostokäyttäytymiseltään ja odotuksiltaan hyvästä kaupasta. Manskulle tulen tuomaan kaiken edellisissä kauppapaikoissa oppimani tiedot ja taidot. Odotankin innolla pääseväni kehittämään K-Market Manskua asiakkaiden näköiseksi lähikaupaksi.”

Petrin K-Market Manskua varten tekemässä liikeideassa korostuvat tuoreus, asiakaslähtöinen valikoima, ostamisen helppous ja alueen paras palvelu. ”Tarkennan vielä liikeideaani, kun pääsen tutustumaan asiakkaiden toiveisiin ja ideoihin.” Hän lupaa myös, että sesongit ja uutuudet löytyvät helposti kaupan hyllyiltä.

”Manskusta tulee löytymään jokaisen ostokoriin sopivan hintaiset tuotteet. Perusvalikoima tulee rakentumaan ketjuvalikoimasta. Pirkka-, Pirkan Parhaat- sekä K-Menu-tuotteet varmistavat, että jokaiselle löytyy oikein hintaiset tuotteet. Oman valikoiman premium-tuotteet ovat tarkoitettu tuomaan lisäarvoa myyntiin ja tarjoamaan asiakkaille lisää valinnan varaa”, Petri linjaa.

Vastuullisuustyöt kuuluvat K-Market Manskun normaaliin arkeen. Petri toivottaa tervetulleeksi pientuottajien tuotteet kaupan hyllylle. Hän haluaa osallistua mahdollisuuksien mukaan erilaisiin paikallisiin tapahtumiin ja tarjoaa TET-harjoittelupaikkoja lähialueen koululaisille. ”Hävikkimääriä pyritään vähentämään ja kaikki ylijäävä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Kaikki jätteet tullaan myös kierrättämään.”

Petri Riikosen kauppaura on alkanut vuonna 1999 K-Supermarketin pullohuoneesta. Kesätöistä tuli ilta- ja viikonlopputyö ja armeijan jälkeen hän on jäänyt vakituiseen työsuhteeseen. Kaupan työt on hänelle tuttuja pullohuoneen vastaavasta myymäläpäällikköön saakka. Petri on kouluttautunut työn ohella ahkerasti ja viimeisimmäksi hän valmistui K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta viime kesänä. ”Kauppiasura on ollut koko ajan haaveena ja nyt se on toteutumassa. Kiitokseni menevät kauppias Juuso Hemmingille yli 12 vuoden yhteisestä työrupeamasta ja tuesta kauppiasvalmennukseni aikana”, Petri lähettää terveisensä.

Vapaa-aikaansa Petrillä kuluu golfin, kuntosalin ja lenkkeilyn merkeissä. Viikonloput hän viettää vaimonsa kanssa mökillä rentoutuen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös