K-Market Littoinen ja Vyyryläisenmäki saavat uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.6.2023 Aapo ja Päivi Liukonsuo aloittavat Pirkan päivänä 1.9. Littoisissa K-Market Littoisen ja K-Market Vyyryläisenmäen kauppiaina.

Liukonsuot kertovat ottavansa uudet haasteet ja kaupat innostuneina vastaan. ”Aloitamme mielellämme kauppiaina juuri Littoisissa ja Vyyryläisenmäessä. Haluamme vahvistaa oman kylän kaupan roolia ja kuunnella asiakkaidemme toiveita sekä kehittää kauppoja toiveiden pohjalta.”

Kauppojen valikoimia kehitetään jokaiselle sopivaksi niin, että sieltä löytyy jokaiselle sopivan hintainen ostoskori. ”Valikoimista löytyy niin premium-tuotteita kuin edullisempia K-Menu- ja Pirkka-tuotteita”, uudet kauppiaat lupaavat. ”Tulemme molemmat näkymään kaupoilla aktiivisesti, tervetuloa tutustumaan. Vietämme asiakkaiden kanssa avajaisia syksyn aikana.”

Vastuullisuustyötä tehdään ahkerasti molemmissa kaupoissa joka päivä. ”Kiinnitämme erityisesti huomiota energian kulutukseen ja teemme tarvittavia toimia sen vähentämiseen. Ruokahävikin pienentäminen on meille tärkeä asia, myös kierrätys on meille arkipäivää”, Aapo ja Päivi listaavat vastuullisuustoimia. ”Kuten nykyisessä kaupassamme jatkamme myös Littoisissa hävikkiruuan antamista ruoka-apuun.”

Aapo ja Päivi ovat kovan luokan kaupan alan ammattilaisia. Molemmilla on uraa alalla yli 20 vuotta ja kauppiasuraa kahdeksan vuotta. Littoisten K-Marketeihin he tulevat Turun K-Market Pernosta. Heidän perheeseensä kuuluu 14-vuotias poika.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös