K-Market Karigasniemen uusi kauppias on Hans-Niiles Tapiola

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.11.2023 Hans-Niiles Tapiola aloittaa kauppiasuransa 27.11. K-Market Karigasniemessä.

Hans-Niiles on jo tuttu paikkakunnan ihmisille ja kauppa hänelle, koska hän on työskennellyt K-Market Karigasniemellä vuoden ajan. ”On hienoa päästä aloittamaan kauppiasura juuri Karigasniemeltä”, hän iloitsee. ”Tämä on myös tavallaan paluu juurilleni, koska edesmennyt mummoni on Karigasniemeltä lähtöisin ja minulla on paikkakunnalla sekä Norjan puolella paljon sukulaisia. Tuntuu hienolta päästä kehittämään kauppaa yhdessä loistavan henkilökunnan kanssa.”

”Kauppias-Seppo on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran ja on erittäin hienoa päästä jatkamaan tätä menestystarinaa. Haluan kiittää Seppoa tästä mahdollisuudesta, luottamuksesta sekä yhteisestä vuodesta, minkä sain olla kaupalla töissä”, Hans-Niiles kiittää.

Nykyinen kauppias Seppo Härkönen tervehtii asiakkaitaan: ” Heissan ystävät ja asiakkaani, en ole jättänyt Teitä. Menen rautakauppaani iloisin mielin ja odotan, että kohdataan lämpimin tuntein ja mielin. Te olette olleet rikkaus elämässäni. Suuri kiitos ja tapaamisiin.”

Hans-Niiles haluaa jatkaa niillä vahvuuksilla, mitä kaupalla jo on ja kehittää niitä eteenpäin. ”Kauppa on tunnettu erinomaisesta palvelutiskistä ja henkilökohtaisesta palvelusta. Suunnitelmissa on myös tuoda kauppaan kahvipiste sekä paistopiste.”

”Valikoimia kehitetään jatkuvasti asiakastarpeiden mukaan”, uusi kauppias kertoo. ”Kaikille löytyy varmasti sopivan hintainen ostoskori. Kaupassa on tälläkin hetkellä edullisia K-Menu- sekä Pirkka- ja Pirkan Parhaat-sarjan tuotteita. Lisäksi löytyy muiden valmistajien eri hintaryhmän tuotteita.”

Hans-Niiles lupaa viettää avajaisia asiakkaiden kanssa myöhemmin ja silloin on luvassa hyviä tarjouksia.

Vastuullisuusasiat ovat kaupalle tärkeitä. ”Vastuullisuus on tärkeä asia ja tulen kiinnittämään erityistä huomiota hävikin määrän sekä henkilökunnan hyvinvointiin. Syntyvän hävikin määrää pyritään minimoimaan tehokkaalla toiminnalla ja järjestelmien hyödyntämisellä.”

Hans-Niiles on työskennellyt isänsä kaupassa Utsjoella eri pituisia jaksoja noin 10 vuotta ja välissä hän on myös opiskellut. ” Työhistoriani koostuu pääasiassa päivittäiskaupan alalta.”

Hans-Niileksen perheeseen kuuluvat avopuoliso Yam sekä 7- ja 4-vuotiaat pojat Jouni ja Joel sekä 1-vuotias tytär Joalin. Puoliso Yam tulee kaupan työhön mukaan Hans-Niileksen rinnalle.

”Vapaa-ajalla tykkään olla kotona perheen kanssa sekä tavata ystäviä. Kevättalvella harrastuksiin kuuluvat pilkkireissut tunturiin, mikä tuo mukavaa vastapainoa hektiseen kaupan arkeen”, Hans-Niiles kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös