K-Market Itäväylä avataan täysin uudistettuna

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.5.2023 Haminassa K-Market Itäväylä on ollut suljettuna vuoden alkupuolelta saakka, koska kaupassa on tehty täydellinen remontti ja uudistustyö. K-kauppiaina Itäväylässä toimivat Sari ja Petri Savinen.

Avajaisia vietetään asiaankuuluvin menoin torstaina 25.5. klo 10, kun kauppiaat ja heidän poikansa Jesse Savinen 9 v. sekä Keskon aluejohtaja Laura Rissanen leikkaavat nauhan. Avajaisjuhlinta jatkuu asiakkaiden kanssa vielä toista viikkoa erilaisin markkinointitempauksin.

Uudesta palvelutiskistä kaupan sydän

”Vanhasta kaupasta on jäljellä vain lattia ja tuttu, palveleva henkilökunta”, kauppias-Sari kehaisee. Remontissa parannettiin koko kaupan talotekniikka. Uusi iv-kone parantaa ilmanlaatua, uusi kylmälaitos ja uudet kylmälaitteet tuovat energian säästöä. Kylmälaitoksen tuottama lämpö kierrätetään uudestaan kaupan lämmitykseen. Kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat nyt ovien ja kansien takana. Valaistus on led-tekniikkaa. Uutta ovat myös kassapöydät ja uutena palveluna kaksi itsepalvelukassaa. Pullonpalautusautomaatti ottaa vastaan ensimmäiset pullonsa avauksessa ja sen ohessa on myös käsienpesuallas.

”Uusi palvelutiski tulee olemaan meillä kaupan sydän”, Sari kertoo. ”Haluamme tarjota palvelutiskistä asiakkaillemme tuoreutta ja laatua, meillä valmistettuja lihatuotteita, tuoretta ja savukalaa sekä leikkeleitä juuri sen verran, mitä asiakas tarvitsee. Suosittu lämmin lounas jatkaa myös, jonka lisäksi tulee pian avauksen jälkeen myös lämpimät grillituotteet.”  Itäväylässä jatkavat suositut ”Meillä tehty”-ateriat, salaatit, täytetyt patongit ja leivät sekä jälkiruuat.

Kauppias-Sari hehkuttaa henkilökuntaansa. ”Meillä on ammattitaitoinen timanttinen tiimi ja huumori kukkii tässä porukassa mahtavasti.”

Asiakkaat ovat kovasti odottaneet Oman kylän kauppansa avausta ja kauppias-Sari jakaa lainauksen eräästä palautteesta: ”Kauppaan on niin tuttua ja turvallista tulla ja iloinen, asiallinen henkilökunta piristää. Mielestäni paras kauppa Haminassa ja siksi hyvin harvoin käyn muualla.”

Lisäpalveluina K-Market Itäväylässä on mm. Postin kevytnoutopiste ja Postnordin sekä Matkahuollon pakettiautomaatit. Aukioloajat ovat arkisin ja lauantaisin klo 7-21 ja sunnuntaisin 10-21.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös