K-Market Hirvikosken kauppiaiksi Maija ja Jaakko Rautakorpi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.5.2023 Maija ja Jaakko Rautakorpi aloittavat kesäkuun alussa Loimaan K-Market Hirvikosken kauppiaina. K-Market Hirvikoski tulee heidän kolmanneksi K-Marketikseen.

”Kaikkea arkeen ja pikkuisen enemmän!”

Otsikon slogan ohjaa Rautakorpien tekemistä Hirvikoskella. ”K-Market Hirvikoskella on oma, tärkeä merkitys lähialueen asiakkaille”, uuden kauppiaat tuumaavat. ”Palvelu ja henkilökunta ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta. Haluamme kehittää kauppaa entistä paremmaksi Oman kylän kaupaksi jatkamalla hyvää asiakaspalvelua ja asiakkaiden toiveiden kuuntelua.”

K-Market Hirvikoski on taajaman ainoa ruokakauppa. ”Ainoana kauppana alueella toimiminen asettaa erityisen merkityksen tuotevalikoimalle, saatavuudelle ja palveluiden tarjonnalle”, Rautakorvet sanovat. ”Haluamme kehittää kauppaa niin, että päivittäisten ostosten hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Alueella on myös paljon asukkaita, joille kulkeminen Loimaan keskustan kauppoihin ei ole päivittäin mahdollista. Siksi haluamme panostaa erityisesti asiakkaiden toiveisiin ja tottumuksiin.”

”Tuomme valikoimiin lisää kaikille sopivia vaihtoehtoja. Nykyisessä kaupassamme toimii K-Ruuan verkkokauppa ja kotiinkuljetus, tämän palvelun haluamme tuoda myös hirvikoskelaisten saataville.”

Vastuullisuustyö on K-Market Hirvikoskessa arjen toimia joka päivä. ”Noudatamme kaupoissamme K-ryhmän vastuullisuusajattelua. Ruokahävikin pienentämiseksi olemme toteuttaneet yhteistyötä ResQ Clubin-sovelluksen kautta. Loimaalla teemme yhteistyötä paikallisten järjestöjen kanssa seurakuntien ruoka-apuun”, Maija ja Jaakko listaavat.

Maija ja Jaakko Rautakorpi toimivat kauppiaina Loimaan K-Market Turuntiellä ja K-Market Korintissa ja he jatkavat niissä, Hirvikoski tulee heidän kolmanneksi kaupakseen.

Maija ja Jaakko kertovat, että he molemmat ovat syntyneet kauppiasperheeseen. ”K-kauppiuus on tullut tutuksi meille jo pienestä. ”Maija on kasvanut ruokakaupan piirissä ja Jaakko puolestaan on ollut K-Raudassa lähes koko työuran ennen kauppiaaksi lähtemistä. ”K-kauppiasura on ollut luonnollinen valinta meille molemmille vaikka väliin on mahtunut työuraa myös muilla aloilla.”

"Kotona lapsiperheen vapaa-aika täyttyy arjen askareissa sekä koirien kanssa ulkoilemalla", Rautakorvet kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös