K-kauppias Mikko Valtonen Hämeenkyröstä K-Duuni-kilpailun finaaliin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.10.2023 K-kauppias Mikko Valtonen Hämeenkyröstä on K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa. Hän toimii kauppiaana K-Supermarket Hämeenkyrössä ja K-Market Kyröskoskessa.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 3 311 kpl.

Mikko haluaa auttaa työyhteisössä kaikkia onnistumaan

”Hieno juttu tämä on”, tuumaa Mikko finaalipaikastaan. ”Yllätyksenä tieto tuli ja olen otettu siitä, että minut on valittu tästä korkeatasoisesta K-kauppiaiden joukosta.”

Työnantajana Mikko haluaa auttaa kaikkia työyhteisössä onnistumaan. ”Työkalut pitää olla kunnossa ja kaikilla on vastuuta työstään sekä kaikkia kuullaan. Sama juttu, että kuuntelemme myös asiakkaita, mitä he kaupaltaan toivovat.”

Mikko kertoo, että hän on mielellään esillä niin kaupan lattialla kuin somessakin. Muun muassa hänen Tiktok-taitojaan kiiteltiin perusteluissa. ”Tuon esille yrittäjyyttä myös kaupan ulkopuolella.” Hän on muun muassa osallistumassa maakunnalliseen talousfoorumin paneelikeskusteluun yrittäjien edustajana.

Mikko Valtonen on toiminut kauppiaana vuodesta 2019 saakka ensin Tampereella ja nyt Hämeenkyrössä, nykyiset kaupat ovat hänelle järjestyksessään 4. ja 5.

Vapaa-aikaa Mikko viettää perheen parissa. ”Lasten harrastusten aikana voi itsekin harrastaa esimerkiksi kuntosalia tai vaikka golffausta.”

Mikon supervoima on asiakkaiden kohtaaminen

Mikko on saanut ehdottajiltaan paljon palautetta siitä, että hän on aina iloinen, hyvätuulinen ja huomaavainen kauppias. ”Ystävällinen, aina tervehtii ja hymyilee vaikka näyttäisi olevan kiirekin”, eräässä palautteessa kerrotaan. Kiitosta tulee avuliaisuudesta ja asiakkaiden kuuntelemisesta, asiakastoiveet toteutuvat Mikon kaupoissa.

Asiakkaat ovat myös panneet merkille, että työntekijöihin on tarttunut Mikon hyvätuulinen asenne.

K-Duuni Vuoden työnantajakauppias-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia. Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Hän tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 4.11.2023 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös