K-Duuni työnantajakisan voitto Hämeenkyröön – Mikko Valtonen on K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias

K-kauppias Mikko Valtonen pokkasi lauantaina 4.11. Helsingin Messukeskuksessa K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-tittelin. Sarjan voittaja julkistettiin K-ryhmän yhteisessä K-Team Päivä-tapahtumassa.

Mikko Valtonen toimii K-kauppiaana K-Supermarket Hämeenkyrössä ja K-Market Kyröskoskessa.

”Oli jo iso juttu päästä finaaliin tästä korkeatasoisesta kauppiaskollegoiden joukosta!”, Mikko tuumaa. ”Olen heittänyt kauppiaana itseni täysillä peliin ja se on näköjään tuonut onnistumisia.”

Mikko kertoo, että asiakastoiveiden kuuleminen ja toteuttaminen on hänen kaupoissaan se iso juttu: ”Käymme hyvää vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa ja se näkyy myös asiakastyytyväisyydessä.” K-Supermarket Hämeenkyrö onkin ottanut kärkipaikan ketjunsa Pirkanmaan ja Hämeen asiakastyytyväisyydessä, tulokset julkistettiin hiljattain.

Kauppiasta oli finaalissa kannustamassa kaupan väestä 16 henkilöä. Voittoa juhlitaan jo tällä viikolla torstaina, kun K-Supermarket Hämeenkyrössä tarjotaan joulutorttukahvit sekä Vuoden työnantajakauppiaan voiton että parhaan asiakastyytyväisyyden ansiosta.

Mikon supervoima on asiakkaiden kohtaaminen

Mikko on saanut ehdottajiltaan paljon palautetta siitä, että hän on aina iloinen, hyvätuulinen ja huomaavainen kauppias. ”Ystävällinen, aina tervehtii ja hymyilee vaikka näyttäisi olevan kiirekin”, eräässä palautteessa kerrotaan. Kiitosta tulee avuliaisuudesta ja asiakkaiden kuuntelemisesta, asiakastoiveet toteutuvat Mikon kaupoissa.

Asiakkaat ovat myös panneet merkille, että työntekijöihin on tarttunut Mikon hyvätuulinen asenne. Myös kauppiaan aktiivisuus somekanavissa on ollut asiakkaiden mieleen.

K-Duuni Vuoden työnantajakauppias-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia. Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Hän tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös