K-Citymarketien lastenvaatevalikoima laajenee: uudistuneet Remu- ja SuperRemu-ulkoiluvaatteet ja -asusteet nyt kaupoissa

Lasten ulkoiluvaatevalikoima laajenee merkittävästi tänä syksynä, kun suomalaiset tuotemerkit Remu ja SuperRemu saapuvat yksinoikeudella K-Citymarketeihin. Laadukkaat Remu- ja SuperRemu-vaatteet ja -asusteet kannustavat lapsia leikkimään ja liikkumaan ulkona säällä kuin säällä.  

Remu- ja SuperRemu-lastenvaatteet tunnetaan hyvästä mitoituksesta ja sopivuudesta joka säähän. K-Citymarketeihin syyskuussa saapunut mallisto koostuu pohjoisiin oloihin suunnitelluista ulkoiluvaatteista, jotka on helppo pukea päälle ja joissa lapsen on helppo liikkua.

Mallistoon kuuluu sadevaatteita, toppahaalareita, toppatakkeja ja -housuja sekä erilaisia asusteita, kuten sormikkaita, topparukkasia, kypärämyssyjä, neulepipoja ja kaulureita. Keväällä 2024 tuotantoa on tarkoitus laajentaa myös lasten kenkiin.

”Olen erittäin iloinen, että saamme nämä laadukkaat ja suositut lastenvaatemerkit jälleen valikoimaan. Meillä oli pitkään Remu- ja SuperRemu-vaatteita myynnissä 90-luvulla sekä 2000-luvun alussa, ja nyt on hienoa jatkaa näiden merkkien tarinaa yksinoikeudella K-Citymarketien kanssa”, kertoo Keskon käyttötavarakaupasta vastaava johtaja Hannele Åberg.

Kesko osti Remun ja SuperRemun kesällä 2022. Tuotemerkit omisti aiemmin vuonna 2020 toimintansa lopettanut Travalle.

Laadukkaat varusteet kannustavat ulkoilemaan ja liikkumaan

Uuden malliston vaatteet ja kuosit on suunniteltu Suomessa. Kuosien suunnittelija on Emmi-Lotta Kolis. Malliston tuotteet on testattu, jotta laatu ja kestävyys pitävät. Vaatteiden materiaalit on huolellisesti valittu. Valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja aina, kun se on ollut mahdollista.

”Kun puhutaan lasten pukeutumisesta, kestävyys ja toimivat mitoitukset ovat avainasemassa laadun mittareina. Haluamme kannustaa lapsia liikkumaan ja ulkoilemaan ja se on helpompaa ja hauskempaa, kun varusteet ovat kunnossa. Remu- ja SuperRemu-vaatteilla ja -asusteilla on myös marketmuodille tyypillisesti hyvä hinta-laatu-suhde”, kuvailee Åberg.

Remu- ja SuperRemu-vaatteet ja asusteet ovat saatavilla kaikista K-Citymarketeista ympäri Suomea sekä K-Citymarket.fi-verkkokaupasta. Valikoiman laajuus vaihtelee kaupan koon mukaan. Kauppakohtaisen saatavuuden voi tarkistaa K.Ruoka.fi-sivulta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös