K-Citymarket Lielahden mittava uudistus on valmistunut

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.8.2023 Tampereen K-Citymarket Lielahden uudistusremontti on valmistunut ja kaupassa päästään juhlimaan asiakkaiden kanssa nykyaikaista hypermarketia. K-kauppiaana toimii Marko Strand.

”Hyvä perinteinen kauppapaikka on uudistettu tässä remontissa ajanmukaiseksi ja kauppakunto on huipputasolla”, kommentoi tyytyväisenä remonttia Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Keskon ja kauppiaan kokonaisinvestointi vuokravastuut mukaan lukien oli tähän hankkeeseen yhteensä lähes 30 miljoonaa euroa.”

Reilun vuoden kestäneessä remontissa uusiutui koko talotekniikka ja uudet kylmäkalusteet toimivat ympäristöystävällisemmällä hiilidioksidilla. Kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat pääosin ovien ja kansien takana. Kaupan koko valaistus on vaihdettu LED-tekniikkaan. Kaikki nämä uudistukset ovat myös erittäin energiatehokkaita.

Asioinnin helpottamiseksi pysäköintihalli on uusittu ja sieltä kauppaan pääsee mukavasti uutta liukutasoa pitkin. Pihalle on myös saatu uutta pysäköintitilaa entisen puutarhamyymälän paikalle.

K-Citymarket Lielahden Kotikeittiö jatkaa asiakkaiden hurmaamista

Kauppias Marko Strand kertoo, että asiakkaiden kehuma kaupan oma Kotikeittiö jatkaa entistä paremmissa tiloissa. ”Kotikeittiössämme ammattikokit valmistavat ateriat kaupassa ja mm. perunamuusi on tehty ihan alusta alkaen omassa keittiössämme. Saamme päivittäin kiitosta Kotikeittiömme tuotteista asiakkailtamme.”

Lisää tilaa ovat saaneet hedelmät ja vihannekset, kaupassa on oma jauholeipomo ja gluteenittomat tuotteet ovat saaneet oman osaston. Kaupan entuudestaan kiitetty juomaosasto on vielä laajentunut. Juustoille ja maitotaloustuotteille on myös remontissa järjestynyt kaivattua lisätilaa. ”Kauppaa on uusittu asiakkaiden toiveita kuunnellen ja haluamme niitä lisää jatkossakin. Sloganimme mukaisesti, ”Uudistuva Lielahti”, lisää uusia mukavia juttuja on tulossa pitkin syksyä”, lupaa Marko Strand.

Outlet-osastolle tulee uusia eriä viikoittain

Myös käyttötavaraosastot on uudistettu kokonaisuudessaan ja kalusteet vaihdettu uusiin. Kaupan upea kosmetiikkaosasto vastaanottaa asiakkaat ja naisten jalkineet ovat saaneet uuden ansaitsemansa paikan kaupasta. Uudelleenjärjestelyillä eri tuoteryhmiin on saatu lisää tilaa ja valikoimia. K-Citymarket Lielahden käyttötavaran suosittu outlet-osasto on myös saanut uuden ilmeen ja se on tuotu näkyvämmin esille. Osastolta voi tehdä nyt löytöjä entistä paremmin ja uusia eriä tulee viikoittain. Kassaosasto on uudistettu ja itsepalvelukassoja on tullut lisää. Neuvontaan on saatu pakettipalvelu.

K-Citymarket Lielahdessa toimivat myös Alko, apteekki, CM Hiustalo, Honkasen Puutarha ja valokuvaamo. Asiakkaiden toiveesta on saatu järjestettyä tilat myös suutarille.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös