Jyväskylän K-Rauta Seppälä on vuoden 2023 paras K-Rauta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.11.2023 K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2023 K-Raudaksi valittiin K-Rauta Seppälä Jyväskylästä. Kauppias Ari Kallioinen kertoo menestyksen salaisuudeksi motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan sekä osaamisen jatkuvan kehittämisen.

Valinta vuoden K-Raudaksi yllätti K-Rauta Seppälän kauppiaan Ari Kallioisen iloisesti. ”Tämä on tunnustus koko henkilökunnalle erinomaisesti tehdystä työstä, mikä näkyy asiakastyytyväisyytenä. Tunnustuksen eteen on tehty työtä vuosia. Koko tiimillä on halu oppia ja omaksua uusia asioita. Henkilökunta myös haastaa minua jatkuvasti, miten asiat voitaisiin tehdä paremmin”, hän kuvaa.

K-Rauta Seppälän toimintaa ohjaa kauppiaan mukaan yksi keskeinen periaate. ”Kun henkilöstö viihtyy töissä, asiakkaat ovat tyytyväisiä”, Kallioinen sanoo. Asiakkaiden tyytyväisyydestä kertoo myös valintaan vaikuttanut erinomainen mittaustulos. 

Jyväskylän K-Rauta Seppälässä on 24 työntekijää. Kauppa palvelee niin yritysasiakkaita kuin kuluttajia. Myymälässä on myös oma yritysasiakkaille suunnattu PRO Center, jossa ammattilaisten tarpeita kartoittavat erikoistuneet yritysmyyjät. ”Remontteja tekevien kuluttajien määrä on asiakaskunnassamme kasvussa. Pystymme tarjoamaan tuotteet heidän omalle työmaalleen, oli kyse niin rakennustarvikkeista kuin sisustusvalinnoista”, Kallioinen taustoittaa.

Kauppias nostaa vahvuudeksi kaupan laajan valikoiman ja asiakkaan erityistoiveiden huomioimisen valikoiman rakentamisessa. ”Pystymme huomioimaan asiakkaiden toiveet valikoimasta ja tekemään nopeasti päätöksiä, mitä uusia tuotteita tulisi lisätä. Meille saa siis mielellään esittää toiveita”, hän summaa.

Vuoden 2023 K-Rauta -tunnustus julkistettiin 28. marraskuuta. Valintaperusteina olivat asiakastyytyväisyys, henkilöstötyytyväisyys, tuotevalikoiman kehittäminen ja myynnin mittarit.

Lisätietoja: K-kauppias Ari Kallioinen, puh. 040 353 3331, ari.kallioinen@k-rauta.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös