Jyri ja Elina Saarinen Turun K-Market Pernon kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.9.2023 Jyri ja Elina Saarinen aloittavat lokakuun alusta Turun K-Market Pernon kauppiaana. He jatkavat kauppiaina myös K-Market Ilpoisissa.

Jyri kertoo, että on hienoa aloittaa Pernon kauppiaana ja päästä kehittämään kauppaa ja sen palveluita. ”Haluamme kiittää nykyistä kauppiasta Aapo Liukonsuota hyvästä työstä, tästä on mukava jatkaa.”

Suunnitelmistaan K-Market Pernon osalta hän kertoo: ”Panostamme kaupan selkeyteen ja valikoimaan. Kuuntelemme asiakkaita tarkasti ja varmistamme, että jokaiselle löytyy sopivia tuotteita. Kehitämme kaupan oheispalveluita ja tuomme Pernoon myös verkkokaupan.”

Vastuullisuustyötä tehdään K-Market Pernossa joka päivä. ”Minimoimme hävikin, huolehdimme, että kierrätys on tehokasta ja kaikessa toiminnassa pyrimme energiansäästöön.”

Jyrin työura on liki kaikkinensa kaupan alalta, pari vuotta kokemusta on myös sähköasentajan töistä. Elina on toiminut parturi-kampaajana ja peltohommissa perheensä tilalla.

Jyri harrastaa ammuntaa, joka on ollut hänelle pienestä pitäen intohimo, ja hän kuuluu Turun reserviläisiin. Elina harrastaa lenkkeilyä, joogaa ja tankotanssia. Perheeseemme kuuluu 3-vuotta täyttävä tytär Serafia. ”Meille perheen kanssa yhdessä touhuilu on kaikki kaikessa”, kertovat Saariset.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös