Juha Alkilalle kolme K-Marketia Jyväskylässä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.3.2023 Juha Alkila aloittaa kauppiaana Jyväskylässä Halssilan, Jyskän ja Kankaan K-Marketeissa. Hän jatkaa myös K-Market Ruokavinkin kauppiaana.

Halssilan ja Jyskän K-Marketit siirtyvät hänelle 23.4. ja K-Market Kangas 14.5.

”On mukava jatkaa kauppiasuraa Jyväskylässä useamman kaupan voimin”, kertoo kauppias Juha Alkila tunnelmistaan. ”Jatkan myös edelleen K-Market Ruokavinkin kauppiaana. Olen ollut täällä jo 28 vuotta ja näistä kaupoista tulee minulle numerot 6,7 ja 8.”

Jyskä ja Halssila sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja Kangas on keskellä kasvavaa asuinaluetta. Kaupoissa palvellaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita. ”Haluamme, että jokainen löytää kaupoistamme itselleen sopivan hintaiset ostoskorin”, sanoo Juha. ”Lisäämme valikoimaan arjen luksukseksi premium-tuotteita ja vastapainona löytyy myös hyviä ja edullisia vaihtoehtoja niin Pirkka- kuin K-Menu-tuoteperheistä. Saman katon alta löytyy näin herkkukauppa ja halpa kauppa.”

Kauppojen vahvuuksiin kuuluvat nopea ja helppo asiointi kaikissa tarpeissa. Kaupoista saa DB Schenkerin, Matkahuollon ja Postnordin pakettipalvelut. Lisäksi Jyskässä on posti.

Vastuullisuus kuuluu kaikkien neljän K-Marketin jokapäiväiseen työhön. ”Haluan jatkaa hyvää yhteistyötä Ruoka-apu toiminnassa paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Minulle on myös tärkeää huolehtia henkilökunnan työhyvinvoinnista ja heidän jaksamisestaan”, Juha listaa.

Juhan perheeseen kuuluvat avopuoliso, joka jatkaa omassa ammatissaan ja neljä aikuista lasta, jotka ovat mukana yrityksen toiminnassa. Vapaa-ajalla Juha liikkuu talvisin hiihtämällä ja pelaamalla sählyä. Kesäisin hän suunnistaa. Juha kertoo olevansa innokas penkkiurheilija ympäri vuoden.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös