Jonna Timonen Oulun K-Market Ruokavinkin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.1.2023 Jonna Timonen aloittaa kauppiasuransa Oulun K-Market Ruokavinkissä 14.2.2023.

Jonna iloitsee ensimmäisestä kauppapaikastaan: ”On hienoa saada kauppapaikka Oulusta ja päästä aloittamaan kauppiasura juuri K-Market Ruokavinkissä. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä kauppiaaksi Ruokavinkkiin niin vastausta ei tarvinnut kahta kertaa miettiä”, hän hehkuttaa. ”Anni Huurinainen, Kari Pyyny ja henkilökunta ovat tehneet kaupan kanssa loistavaa työtä, joten on helppo ottaa vastaan Ruokavinkki ensimmäiseksi kauppapaikaksi. Odotan malttamattomana, että pääsen tutustumaan henkilökuntaan sekä kohtaamaan asiakkaita. Todella paljon positiivista jännitystä on ilmassa!”

Jonnalle on tärkeää, että kauppa on asiakkaidensa näköinen

Jonnalle on tärkeää, että kauppa on alueensa asiakkaiden näköinen. Hän ryhtyy kehittämään Ruokavinkkiä asiakkaita kuunnellen. Lisäksi osastoja kehitetään hakien selkeyttä ja tätä kautta helpottamaan asiakkaiden asiointia entisestään. ”Tulemme monipuolistamaan myös kaupan palveluita, jotta voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin”, Jonna kertoo. Asiakkaille lähtevät terveiset: ”Tulkaa rohkeasti juttusille ja antakaa toiveenne valikoimiin ja palveluihin. Tehdään yhdessä kaupastamme juuri tarpeisiinne sopiva. Sama rento ja tuttu ystävällinen palvelu löytyy meiltä jatkossakin, nähhään pian kaupalla!”

Vastuullisuustyötä tullaan tekemään K-Market Ruokavinkissä jatkossakin osana jokapäiväistä kaupan arkea. ”Kierrätämme tehokkaasti ja säännöstelemme sähkönkulutusta. Minimoimme ruokahävikin ja lahjoittamme sitä eteenpäin ruoka-apuun”, Jonna listaa. ”Myös tuotevalikoimassa tulemme panostamaan vastuullisuuteen ja paikallisuuteen sekä siihen, että valikoimasta löytyy jokaisen taloudelle sopivan hintaiset tuotteet niin kaupan omien merkkien kuin myös premium tuotteiden osalta, tämä mahdollistaa sen, että voimme olla yhtä aikaa herkkukauppa ja halpa kauppa.”

Uudelle kauppiaalle henkilökunnan hyvinvointi sekä työssä viihtyminen on todella tärkeää ja Jonna haluaa omalta osaltaan panostaa siihen, että Ruokavinkissä on hyvä työskennellä, sillä yhdessähän tätä tehdään, hän toteaa.  ”Tavoitteenamme on olla palveleva, lämminhenkinen ja hymyilevä lähikauppa, jossa jokaisen on mukava asioida ja josta jokainen saa kaiken tarvitsemansa. Uskon, että positiivinen ja lämmin tunnelma välittyy myös asiakkaille.”

Jonna Timonen on työskennellyt kaupan alalla vuodesta 2010 alkaen. Hän on aloittanut työt Siwa-ketjussa myyjänä ja edennyt myymäläpäälliköksi saakka. Ketjun siirryttyä K-ryhmään myös Jonna siirtyi K-Market-ketjuun. Jonna on opiskellut ahkerasti työn ohella mm. esimiesvalmennuksen ja kauppiasvalmennuksen. ”Minulle on ollut aina selvää, että tulen tekemään työurani kaupan alalla, yrittäjyys on luonnollinen jatkumo tälle ja on mahtavaa päästä luomaan omaa unelmien kauppaa yhdessä alueen asiakkaiden ja henkilökuntani kanssa”, Jonna kertoo.

Jonnan kiitokset menevät kasvattajakauppiailleen Esko ja Nina Valkolalle K-Supermarket Ritaharjuun.”Isot kiitokset kasvattajakauppiailleni Eskolle ja Ninalle K-Supermarket Ritaharjuun kaikesta tiedosta, tuesta ja vastuusta, jota olen valmennukseni aikana saanut, minulle jää paljon ihania muistoja näistä ajoista. Erityiskiitokset myös Oona Alatalolle ja Terhi Arolaaksolle, jotka ovat olleet valtavan suuria tukipilareita matkallani kohti kauppiasuraani.”

Ylitsevuotavat kiitokset menevät myös lähipiirille ja kotiin Jonnan kauppiasuran mahdollistamisesta.

Jonnan puoliso Teemu Timonen jatkaa omassa ammatissaan mutta toimii Jonnalle tärkeänä taustatukena ja apukäsinä kaupalla tarpeen mukaan. Perheeseen kuuluu neljä lasta: 14-vuotias Miko, 10-vuotias Elli, 5-vuotias Mikael ja 2-vuotias Elena. ”Minulle perhe ja ystävät ovat hyvin tärkeitä ja tulette varmasti törmäämään heihin myös kaupalla”, Jonna lupaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös